nlc.hu
Aktuális

Illegális pénisznagyobbítás egy debreceni lakásban

Majdnem belehalt az otthoni pénisznagyobbításba egy debreceni férfi

"Baráti alapon" csak 300 ezret kértek a beavatkozásért a szakítása utáni letargiában lévő férfitől.
pénisz

Óriási fájdalmai voltak annak a férfinak, akin illegális pénisznagyobbító kezelést végzett egy debreceni orvos – saját rendelő hiányában – a saját lakásának egyik szobájában – számolt be a Tények. A páciens éppen túl volt egy szakításon, depressziós volt, és egy nőismerőse javasolta a beavatkozást, amiért 300 ezer forintot fizetett a nő férjének.

Az orvos azt állította, hogy kockázatmentes lesz a beavatkozás. Elhitette a férfivel, hogy egy természetes anyagot juttat be a szervezetébe, amelyet Németországban készítettek. Két alkalommal fecskendezett a férfi nemi szervébe ellenőrizetlen anyagot, a páciens ezután nagyon rosszul lett. Nem csak rendszeres fájdalmai lettek, a tiltott és rosszul sikerült beavatkozás maradandó fogyatékosságot is okozott nála.

Az eset még 2016-ban történt, ám az orvost és a feleségét csak most ítélte el a bíróság. A büntetett előéletű orvosra 2 év börtönt és 1 millió forint pénzbüntetést szabtak ki. Párját a bíróság 300 ezer forint pénzbírságra ítélte.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top