nlc.hu
Aktuális

Electrolux porszívókat hívtak vissza, mert kigyulladhatnak

Vezeték nélküli porszívókat hívtak vissza, mert kigyulladhatnak

Visszahívja bizonyos vezeték nélküli porszívóit az Elextrolux, mert a készülékek kigyulladhatnak.

Az Electrolux visszahívja meghatározott sorozatszámú Electrolux Pure F9 vezeték nélküli porszívóit. A készülék tulajdonosaitól a vállalat azt kéri, függesszék fel a termék használatát egy esetleges biztonsági probléma miatt.

A probléma a termékekben található egyik alkatrész hibájából ered, amely bizonyos körülmények között túlmelegedést idézhet elő, és a porszívó kigyulladását okozhatja. A termék túlmelegedése csak a termék használata közben fordulhat elő, töltés során, vagy készenléti állapotban nem. A vállalat közölte, hogy a hiba miatt személyi sérülés nem történt. 

Electrolux porszívókat hívnak vissza, mert kigyulladhatnak

Így néz ki a visszahívott Electrolux porszívó (Forrás: Electrolux)

Az említett termékek tulajdonosai az Electrolux weboldalán ellenőrizhetik, hogy porszívójuk érintett-e a termékvisszahívásban.

Minden, a visszahívásban érintett vásárlót arra kér az Electrolux, hogy az ügyfélszolgálattal lépjen kapcsolatba a 06 1 252 1773 telefonszámon, vagy a ugyfelszolgalat@electrolux.com email címen, ahol a vásárlókat tájékoztatják a kompenzációról és a termékvisszahívás folyamatáról.

Az Electrolux Pure F9 termékcsalád egyéb PNC számú termékeit ez a visszahívás nem érinti, és egyéb Electrolux porszívókat sem érint a probléma. 

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/cottonbro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top