Aktuális

Kényeztesd magad forró fürdővel a hideg estéken (x)

Nincs is jobb stresszűző elfoglaltság annál, mint amikor egy hideg téli estén behuppanunk egy kád forró vízbe és csak lazítunk. De nem csak azért érdemes bevezetnünk a fürdőzést, mert remekül kikapcsol és felmelegít, hanem mert ezen kívül is számtalan pozitív hatása van a testünkre és a lelkünkre egyaránt.

Ellazítja az izmokat

A meleg víz segít az izmaid ellazításában, regenerálja a sérült izmokat és javítja a rugalmasságukat is. Ha sportolsz, mindenképpen érdemes beiktatnod az edzés utáni fürdőt, hiszen az izomláz csökkentésében is rendkívül hatékonyan segít. Használd kiegészítésképpen a tetesept „Izom és ízületlazító” fürdőkoncentrátumot, ami értékes árnikát és fekete nadálytövet, valamint rozmaringból és erdei fenyőből származó illóolajokat tartalmaz! Ez a nyugtató egészségügyi fürdő meleg vízben alkalmazva serkenti a vérkeringésed, jótékony hatást fejt ki a vázizomzatra, tökéletesen ellazítja és melegíti a feszültséggel terhelt izmokat és ízületeket.

Kényeztesd magad forró fürdővel a hideg estéken (x)

Megteremti a belső békét

Egy forró fürdővel hozzájárulhatunk a mentális egyensúlyunk megteremtéséhez is. Ehhez a tetesept „Mély relaxáció” fürdőkoncentrátumot ajánljuk, amely jázmin, indiai citromfű, narancs illóolajokat és körömvirág-kivonatot tartalmaz. Meleg vízben alkalmazva a fürdő a belső béke és egyensúly érzését hozza létre, majd azután is órákon át mélyen relaxált állapotban tartja a testet és az elmét egyaránt.

Szépíti a bőrt

A forró fürdőzés megnyitja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket, így a bőröd fellélegzik és simábbá, puhábbá válik. Egészítsd ki és fokozd ezt a hatást a tetesept „Kleopátra titka” krémfürdőjével, amely segít kiszakadni a mindennapi rohanásból és elrepít a szépség, élvezet és csábítás világába! A krémfürdő értékes tejfehérjéket, mézet és mandulaolajat tartalmaz, a liposzómás formula pedig biztosítja a megfelelő ápolást, így a bőr érezhetően puhább és rugalmasabb lesz. A vízzel elegyedve a krém összetevői mélyrehatóan fejtik ki hatásukat, óvják a bőrt a kiszáradástól, átfogó védelmet nyújtanak és kényeztetnek, melynek eredményeként a bőröd illatossá, selymessé válik.

Kényeztesd magad forró fürdővel a hideg estéken (x)

A tetesept termékei tartósítószerektől, paraffintól, szilikontól és ásványi olajoktól mentesek, alkálimentesek és vegánok.  Természetes illóolajok kombinációjával kényeztetik a bőröd, hogy mindig puhának és selymesnek érezhesd. Hatékonyságát a tesztelők 90%-a megerősítette, ami annak köszönhető, hogy a termékek ötvözik a hagyományos, természetes gyógymódokat a modern tudománnyal. A szabadalmaztatott, természetes Balnosome® javítja az illóolajok felszívódását és biztosítja hosszan tartó hatékonyságukat. Használd te is minden fürdőzésnél és élvezd a hatást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top