nlc.hu
Aktuális

Elmebeteg gyújtogatott Japánban

Magára gyújtotta az elmegyógyintézetet egy ápolt Japánban

Az oszakai tűzben 24-en haltak meg.

A japán rendőrség gyanúja szerint egy 61 éves ápolt okozhatta azt a tüzet, melyben 24-en meghaltak és 27-en megsérültek egy oszakai elmegyógyintézetben. Úgy tudni, a gyújtogató túlélte a tüzet.

Tűzoltók a helyszínen 2021. december 17-én, miután tűz ütött ki egy nyolcemeletes oszakai épület harmadik emeletén. Huszonnégy ember életét vesztette a tűzben, amelyet a rendőrség feltételezése szerint gyújtogatás okozott.MTI/EPA/Jiji Press

Tűzoltók a helyszínen 2021. december 17-én, miután tűz ütött ki egy nyolcemeletes oszakai épület harmadik emeletén. Huszonnégy ember életét vesztette a tűzben, amelyet a rendőrség feltételezése szerint gyújtogatás okozott.
MTI/EPA/Jiji Press

A halálos áldozat azonosítása folyamatban van, és könnyen lehet, hogy az intézet igazgatója is közöttük van, mert egyelőre nem találják. Az áldozatok 20 és 60 év közöttiek voltak. Az elkövető valamilyen gyúlékony folyadékot használt a tűz okozásához – közölték szombaton a nyomozók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top