nlc.hu
Aktuális

Majdnem elgázoltak egy gyalogost a zebrán

Centiken múlt a gázolás a zebrán, épphogy csak el tudott ugrani a gyalogos a kocsi elől – hajmeresztő videó

A sofőr a szabálysértés miatt pénzbírságot kapott.
zebra

Centiken múlt, hogy nem gázolt el egy gyalogost egy sofőr a zebrán Budapesten a 20. kerületben a Topánka utcában, szinte súrolta kocsijával a férfit. A felvételen látszik, hogy a gyalogosnak el kell ugrania a kocsi elől, hogy elkerülje az ütközést. Mint a Tények riportjából kiderül, tavaly októberben történt az eset, egy másik autós fedélzeti kamerája felvette a hajmeresztő jelenetet, a rendőrök pedig nyomozni kezdtek a videó alapján.

A sofőr ráadásul meg sem próbálta kikerülni a gyalogost, aki felháborodva intett is neki.

A felvételt a Budapesti Autósok Közösségének juttatták el, akik azt a rendőrség rendelkezésére bocsátották; ez alapján a BRFK 20. és 23. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálysértési eljárást indított. A police.hu beszámolója szerint a rendőrség pénzbírságra büntette a 65 éves szabálytalankodót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Autósok Közösségével együttműködve hivatalból eljárást indít minden olyan szabálytalanul közlekedő sofőrrel szemben, akiről felvétel készül.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több szabálytalan autós az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top