Henry Kettner kérdőre vonta a Farm VIP-es társait

V.B.T. | 2022. Január 30.
Bő egy hónappal a műsor vége után korábbi társait taxizta Henry Kettner.

Henry Kettner már több „taxizós” videót is készített a csatornájára, ám eddig többnyire a követőit, feliratkozóit fuvarozta. Most azonban úgy döntött, ideje a szembesítésnek, és a december végén véget ért Farm VIP játékosokat vitte el A-ból B-be.

Buzás Dóri második lett a versenyben, Fehér Hollóval szemben maradt alul. Utóbbi többször udvarolt neki a forgatások alatt, ám a korábbi Exatlon-versenyző visszautasította a közeledést. ,,Próbálkozott, de esélyt sem adtam neki – emlékezett vissza Dóri, majd a szerelmi életéről is elárult pár infót. – Nagyon hosszú ideje nincs senkim, most sem. Nincs is nagyon olyan, akivel összejönnék, nem beszélgetek olyan sráccal, akivel randiznék. Talán majd lesz, de most még várat magára.”

Farm VIP-es társait fuvarozta Henry Kettner (Fotó: Henry Kettner vlog)

Fehér Holló 12 millió forintot nyert. Elárulta, leginkább a stúdiója bővítésére, felszerelésre költötte a pénzt. Beszélt továbbá a negatív kritikákról, amiből bőven kijutott neki a műsor alatt. ,,Jól viselem egyébként. Gondolj bele: van egy milliós nézettségű műsor, és van 200 ember, aki rosszat ír. Azokkal nem tudsz mit kezdeni. Hatalmas mennyiségű pozitív üzenetet kaptam a műsor után” – mondta a zenei producer Henry Kettner vlogjában.

Heatlie Dávid igaz hamar kiesett, mégis pozitívan gondol vissza a farmon eltöltött időre. Arról is beszélt, hogy már a családalapítást tervezik a feleségével. ,,Bevallom, én kapcsolatfüggő vagyok. Három barátnőm volt korábban. Nagyon vágytam rá, hogy férj, aztán apa legyek” – részletezte Dávid.

Oláh Gergővel nagyon jó barátságot ápol Henry, még közös produkcióban is gondolkoznak. A zenész a műsorban szerzett tapasztalatok mellett énekelt is a youtuber kocsijában, valamint a magánéletéről is mesélt a most már ötgyermekes apuka. ,,Vannak keményebb napok… (…)De ez az élet rendje. Az embernek családja van, az anya, az apa szerep betöltése fontos. A legszebb szó a világon számomra az apa. Amikor ezt kimondják a gyerekeim, olvadok. (…)Mindenkinek annyit adnak fentről, amennyit elbír” – mondta Gergő. 

Exit mobile version