nlc.hu
Aktuális
Hummusszal rekordlájk lehet minden vacsora! (x)

Hummusszal rekordlájk lehet minden vacsora! (x)

A közösségi média hasábjain kóborolva még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a „muti, mit eszel” témájú tartalmak, amelyek között az egészségtudatos, mártogatós ínyencségek továbbra is biztos like-mágnesnek számítanak. A legkülönfélébb tálalások közül a hummuszkrém-variációk a legtrendibbek, ami nem csoda, hiszen a selymes és népszerű étel sokak szerint „az egészségtudatos étkezés Szent Grálja”.

A hummusz egy közel-keleti eredetű, kenhető étel, amit csicseriborsóból és szezámpasztából készítenek, évszázadok óta. A magas rost-, fehérje- és vitamintartalmú krém egy valódi alternatíva, amely egyszerre tápanyagbomba és egy glutén-, valamint laktózmentes szuperélelmiszer.

A frissítő, könnyed alapíz sokoldalú használhatóságot biztosít a pasztának, és szabad utat enged a kreatív tálalásnak is. Nem véletlen, hogy a hummusz ma az egyik legtrendibb étel, amit a topmodellektől a testépítőkön át az élelmiszertanácsadókig mindenki elismer. Amerre tálalják, ott garantált a lájközön – és az elismerés nem csak a családi asztalnál falatozók körében garantált.

Hummusszal rekord lájk lehet minden vacsora! (x)

A magyarországi hummuszkínálat bővelkedik ízkalandokban, köszönhetően például a FANAN termékcsalád sokoldalú kínálatának. A gyártó családbarát kiszerelésű dobozkáiban a citrusos natúr íz mellett megtalálhatók a sokaknak kedves csípős és a korianderrel megbolondított chilis krémek, mellőlük pedig nem hiányozhatnak a fúziós konyhákat idéző wasabis és currys variációk sem.

Keresd a FANAN hummuszkrémeket a vezető áruházak és bevásárlóközpontok hűtőpolcain, illetve online, a gyártó weboldalán és közösségi médiafelületein.

Weboldal – https://www.fanan.hu
Instagram – https://www.instagram.com/fananhummus/
Facebook – https://www.facebook.com/Fanan-158918847504733

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top