nlc.hu
Aktuális

Tömegek pánikoltak be Beregszászon

Tömegek pánikoltak be Beregszászon, hosszú sorokban tartanak az autók a magyar határ felé

A bankokat és a benzinkutakat ellepték az emberek.
benzin, válság

Állította egy kárpátaljai újságíró, Dankai Péter, a 168 órának. A férfi szerint mindenki tele szeretné tankolni az autóját, a benzinkutak tele vannak. 

„A határátkelők Magyarország felé dugig vannak autósokkal, többen gyalog jönnek át, a bankokat is ellepték az emberek. Kárpátaljától mintegy 250 kilométerre fekvő Ivano-Frankviszkt is bombatámadás érte”
– mondta Dankai.

Az újságíró arról is beszélt, hogy a behívóktól nem kell félnie azoknak, akik 2014-ben nem kötöttek szerződést az ukrán állammal, szerinte a haderő mobilizációja azt elkövetkezendő órákban várható, és azt is elmondta, hogy az  ún. szakadár köztársaságokat már teljes mértékben megszállta az orosz haderő.

„Isten tudja, mi lesz a háború kimenetele. Totális, vagy Putyin megelégszik a szakadár régiókkal.  Kárpátaljáról nem mindenki jönne át Magyarországra, de érezhetően tömegek pánikoltak be” – számolt be Dankai Péter. 

A pánikot az okozta, hogy Vlagyimir Putyin csütörtök hajnalban „különleges katonai művelet” végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében.  Megbénultak a kormányzati internetes portálok, állítólag több rakétatalálat érte a kelet-ukrajnai Kramatorszk városát, Herszont és Odesszát, valamint Zsitomirt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top