nlc.hu
Aktuális

Időjárás-jelentés

Mínusz 12 fokkal érkezik a március

Hétfőn még havazhat, utána pedig csapadék már nem lesz, de meleg sem.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A déli órákig a déli, délnyugati megyékben maradhatnak erősebben felhős vidékek, helyenként kisebb eső, néhol havas eső, a hegyekben esetleg hószállingózás előfordulhat, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. A késő délutáni, esti óráktól észak, északkelet felől érkezhetnek kisebb-nagyobb felhőtömbök, amelyekből kialakulhat zápor, hózápor. Az északi, északkeleti szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 11 fok között várható. Késő estére -3 és +3 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Hétfőn az időnként erősebben megnövekvő felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Elszórtan előfordulhat zápor, havas eső, zápor, hózápor. Az északi, északkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet kora délután 3 és 8 fok alakul.

Nagyon hideg lesz (Fotó: Pexels.com)

Nagyon hideg lesz (Fotó: Pexels.com)

Kedden alapvetően gyengén felhős, napos idő várható, de a nap második felére keleten, délkeleten több lehet a felhő. Számottevő csapadék nem valószínű. Néhol időnként megerősödhet az északi, északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet -12 és -4, a maximum 4 és 8 fok között alakul.

Szerdán a nap első felében gyengén, délutántól közepesen felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad az északias szél. A hajnali -13 és -3 fokról kora délutánra 5 és 9 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön általában gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél sokfelé megélénkül. Hajnalban -12 és -2 fokot mérhetünk, délutánra 6 és 10 fok közé melegszik fel a levegő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top