nlc.hu
Aktuális

Arra kérték a parkolóőröket, hogy ne büntesse az ukrán autót

Teszt: Nem hatotta meg a parkolóőrt, hogy ukrán menekültek autóját bünteti

Arra kérték a parkolóőröket, legyenek elnézőek, szolidárisak.

A Facebookra került ki az alábbi két kép, a következő szöveggel: 

„Ukrán kocsi, poros, párnákkal teli, 1 hét folyamatos utazás, 21 óra non-stop vezetés után leáll egy napra Budapesten. Gyengébbek kedvéért még levelet is írtunk rá. Kedves Parkolóőrök! Kívánjuk nektek mindazt a szolidaritást, részvétet és támogatást embertársaitoktól, melyet feléjük nyújtotok, és köszönjük hogy kiveszitek részeteket a bajba jutottak támogatásából” – írták hivatkozva arra a cetlire, amit az autó szélvédőjére helyeztek el. Ez állt a szövegben:

büntetés, autó

Fotó: Facebook

Ám úgy néz ki, hogy a kiírás nem hatotta meg az éppen dolgozó parkolóőrt, aki a szabályoknak megfelelően bizony elhelyezte a piros csomagot az ukrán rendszámú autó szélvédőjére.

Közben elértük a poszt szerzőjét, aki elmondta, hogy ez egy befogadott ukrán autója, és tisztában voltak vele, hogy büntethető az autó, ha nem fizetnek parkolási díjat, mégis kíváncsiak voltak rá, vajon kapnak-e “mikuláscsomagot”, vagy elnézik nekik, ha nem fizetnek.
Megbüntették őket. 
Megjegyzendő: a parkolóőr a munkáját végezte, neki kötelessége megbüntetni azt az autót, amelyik nem fizet parkolási díjat. 

autó, büntetés

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top