Aktuális

Titokzatos professzor járta Szeged utcáit! (x)

Nem mindennapi meglepetésben volt részük március 8-án a Csongrád-Csanád megyei székhelyen a hölgyeknek: egy sármos professzor köszöntötte őket virággal a neves napon.

Titokzatos professzor járta Szeged utcáit! (x)
Munkából hazafelé igyekvők, gyermeküket sétáltató anyukák, kávézókban ejtőző egyetemisták, a délutáni nyugalmat élvező nyugdíjasok: megszokott, idilli kép ez az Alföld gyöngyszemének is nevezett város mediterrán hangulatú utcáin. Nem csoda, hogy hatalmas feltűnést keltett az a rejtélyes ismeretlen, aki kedden délután a megyeszékhely több pontján is feltűnt: először a Széchenyi-térnél látták, majd a Kárász utcán indult el, sőt, még az ikonikus Dóm térre is ellátogatott. Mindenki csak találgatta: vajon kit képvisel a bájos kabalafigura, mely egy tiszteletre méltó, kedves professzort személyesít meg, és virággal köszönti a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából?

Titokzatos professzor járta Szeged utcáit! (x)
A válasz a szemfülesebbeknek első pillantásra is egyértelmű lehetett, hiszen az óriási figura öltözéke árulkodott róla: a szegedi Florin Zrt., a BradoLife termékek gyártójának új nagykövetével ismerkedhettek meg a helyiek személyesen is, és persze készülhettek a vidám közös fotók. Brado Professzor egy ideje már szakértő tanácsokkal segíti a BradoLife közösségi oldalainak követőit, hogy a hétköznapokban melyik fertőtlenítőszert mikor érdemes használni. 

Titokzatos professzor járta Szeged utcáit! (x)
A Szegeden évtizedek óta működő vállalat professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot több mint 10 éve fejlesztette ki. Az azóta eltelt időben a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kendők, kéz- és bőrfertőtlenítő spray mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő termékeket és fertőtlenítő mosószert is gyártanak, így gondoskodva a teljes körű higiéniáról otthon, a munkahelyen, vagy épp a tömegközlekedésen. 

Titokzatos professzor járta Szeged utcáit! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top