Aktuális

Az OLED kijelzős laptopok új dimenzióba helyezik kedvenc sorozatodat (x)

Csak úgy özönlenek ránk az újabbnál újabb sorozatok és a régi klasszikusok visszatéréséről akkor még nem is beszéltünk. Ugyan vége már a télnek, azért este továbbra is jól esik bekuckózni a takaró alá és kedvenceinkkel tölteni az alvás előtti időt, ilyenkor pedig a rugalmasságának köszönhetően szuper társ lehet egy laptop.

Az OLED kijelzős laptopok új dimenzióba helyezik kedvenc sorozatodat (x)
Ha most vásárolnál laptopot munkára vagy szórakozásra, akkor az adatlapon mindenképpen érdemes egy pillantást vetned a kijelzőt illető sorokra. Úgy is mondhatnánk, hogy ha nem OLED kijelzős a laptop, akkor irány a következő kiszemelt, hiszen több szempontból is óriási ugrást jelent az új technológia, ráadásul már szinte az összes árszegmensben találsz ilyen megoldást az ASUS palettáján. A lenyűgöző képélmény mellett érdemes megemlíteni, hogy az átlagos laptop kijelzőkhöz képest jelentősen alacsonyabb káros kékfény-kibocsátás okán a hosszas munkaórák után a szemetek is meg fogja hálálni a választásotokat.

Persze az esti sorozatozásnál is jól jön a szemek kímélése, hiszen ez kihathat az alvásminőségre, és jól tudjuk, hogy senki sem szeret morcosan kelni. A kijelzőt csak felnyitás után látjuk, de a laptop megjelenése csukott állapotban is fontos, de szerencsére a nagy választékban ti is megtalálhatjátok a hozzátok legjobban illő társat.

Az OLED kijelzős laptopok új dimenzióba helyezik kedvenc sorozatodat (x)
Ha szerettek kreatívkodni, talán saját YouTube-csatornában vagy Instagram-közösségben gondolkodtok, akkor érdemes lehet valamelyik Vivobook Pro OLED modellre egy pillantást venni, hiszen a karakteres külső és a lenyűgöző kijelző mellé kellő erő is társul. Az általánosabb feladatokhoz vagy üzletiesebb munkakörökhöz egyértelműen az OLED kijelzős ASUS Zenbook modelleket ajánlanánk, hiszen vékonyak és elegánsak, a kijelzőről pedig ódákat zengtek majd az ismerősöknek. Mérnöki vagy komolyabb kreatív karrierhez az új ProArt Studiobook modelleknél jobb társat aligha találtok, hiszen a gyönyörű kijelző nem csak azt biztosítja, hogy a végtermék valójában is olyan lesz, mint a képernyőn, hanem alatta bizony munkaállomás-szintű teljesítmény lapul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top