nlc.hu
Aktuális
Titkaikról meséltek az Exatlon All Star versenyzői

Exatlon Hungary All Star: Mély érzelmeikről meséltek a játékosok

Ékszerek, ruhadarabok, képek, amik befértek a táskákba.

Hosszú heteken át, sok száz kilométerre távol a családtagjaiktól, barátaiktól és szeretteiktől kell átvészelniük a megpróbáltatásokat az Exatlon All Star versenyzőinek. Ugyan nagy dolgokat még csak nem is tudnak magukkal vinni Dominikára, azért mindenkinél lapul valami kis apróság, ami a nehéz napokon mosolyt csal az arcukra, versenyek előtt pedig plusz lelkierővel ruházza fel őket. 

Jósa Danny

Jósa Danny

Most külön videóban mutatta meg mindenki, mit sikerült magukkal vinniük otthonról, és egy pár mondatban azt is elmondták, az a kis apróság miért bír nagy jelentőséggel az ő életükben. 

Jósa Danny és Herczeg-Kis Bálint is vitt magával egy-egy karkötőt, amit a szerelmüktől kaptak, emellé Danny még egy fejpántot is betett a táskájába, amit barátnője, Lilla ajándékozott neki, Bálint pedig egy pólót és pár képet is magával vitt. Nagy Dani ugyancsak becsent a táskájába egy fotóalbumot, kisfia „Szuszija” mellé, ami egy nagyon fontos darab a gyermekének, ezáltal a boldog apukának is. Ujvári Zita a kedvesének a pólójával érkezett Dominikára, és azzal fekszik le minden este, hogy közel érezhesse magához a párját. Tóth Jankát egy kis plüss emlékezteti arra, hogy mindig mosolyogjon, amit a barátnőjétől kapott, egy szivecskés medál pedig abban segít neki, hogy erős maradjon. 

A videókat, melyekben az ereklyékről mesélnek exatlonosok, ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top