nlc.hu
Aktuális

Riporter

Nyomtatásban is kézbe vehetők a 24.hu legemlékezetesebb tartalmai (x)

Vaskos és időtálló cikkválogatást adunk közre egy elegáns magazin formájában: érkezik az első Riporter!

Riportok, amelyek évek múltán is mesélnek majd a ma Magyarországáról; beszélgetések, amelyeket érdemes eltenni; és fényképes beszámolók, amelyek az életünk időtálló lenyomatai lesznek: ilyen anyagokat válogattunk össze a 24.hu új magazinja, a Riporter első számába! A 144 oldalas, látványosan illusztrált lapot a Relay és Inmedio üzletekben lehet megvásárolni április 5-étől, és online is megrendelhető a 24.hu kiadójának oldalán.

A Riporterben interjú szerepel – mások mellett – Gulyás Mártonnal, Hadházi Lászlóval és Herendi Gáborral, írunk a Velencei-tó és a kisoroszi szigetcsúcs sorsáról, expüspök által felkarolt nógrádi faluról és a kórházi Covid-osztályok csata utáni képéről, beszélgetünk a tavalyi év irodalmi Nobel-díjasával, bencés szerzetesekkel és egy rabbiként és olimpikonként is bemutatkozni képes kukással, valamint portréban meséljük el Márki-Zay Péter eddigi életútját.

Nyomtatásban is kézbe vehetők a 24.hu legemlékezetesebb tartalmai (x)

A 24.hu legemlékezetesebb történetei

„Amikor a Népszabadság bezárása után, 2017 elején a 24.hu-hoz kerültem, kollégáim mosolyogtak, ha olykor megjegyeztem, egyszer kinyomtatjuk a 24-et” – fogalmaz a 24.hu főszerkesztője a Riporter beköszöntőjében. „Tökéletesen elvarázsol a digitális újságkészítés azonnalisága, pillanatkészsége, alkalmazkodóképessége, az adatgazdagság, amelynek köszönhetően jobban érthetjük olvasóinkat. De közben persze azért tökéletesen elvarázsol a printlapok léte, a papír illata, hogy képes egy adott ponton összegző tudást adni úgy, hogy az olvasónak kontextust is kínál. Azaz legvégül is van képessége arra, hogy megállítsa az időt.”

„Márpedig a 24.hu című újságnak is megannyi olyan tartalma van, amely nem a pillanatnak, hanem az örökkévalóságnak szól. Mert elbeszéli, milyen hely volt Magyarország és a világ 2021-ben. Nekünk már az az újság, amit írunk, s bármelyik eszközön, bármikor hozzáférhető. De pontosan tudjuk, honnan jövünk: onnan, ahol újság az volt, amit kinyomtattak. Amit ugyanazok készítettek, mint a mai lapokat. Ugyanazok írják ma is azokat a sokáig emlegetett cikkeket, ugyanazok készítik azokat a sokáig emlegetett képeket: a riporterek.”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top