nlc.hu
Aktuális

Huawei MatePad

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)

Furcsa világot élünk munkában, tanulásban, szórakozásban: a változásokban a sokfunkciós, bárhol előkapható eszközök segíthetnek, amilyen a Huawei új tabletje.

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)
A járványhelyzet alatt sokaknak kellett otthonról helytállnia munkában és tanulásban, és a távoli munkavégzés a mai napig részben megmaradt. Ahogy jön a tavasz, és nyílik a világ, sokan indulnának kifelé a természetbe, vagy elutaznának valahová – de akkor mi lesz az otthoni irodával, a kapcsolattartással, a távoktatással, és persze a digitális szórakozással?

Épp az ilyen élethelyzetekre tökéletes a Huawei MatePad 10.4 – a könnyű és vékony, de mégis sokat tudó eszköz, amely, ha akarjuk, megbízható munkatárs, kreatív tanulási segéd és persze a filmek, zenék és a közösségi szolgáltatások központja is egyben. A súly miatt nem kell aggódnunk, az eszköz fél kilónál is könnyebb, a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően pedig jó ideig nem is kell töltő után néznünk.

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)
A színgazdag, kontrasztos, 2K felbontású kijelzőn több alkalmazás is elfér egymás mellett, így nagyon könnyen lehet akár komplex feladatokat is végezni. A folyamatosan fejlődő HarmonyOS operációs rendszerben azt is megtehetjük, hogy ugyanazt az appot „duplázzuk”, így például nem keverjük össze a közösségi alkalmazásaink privát és céges oldalait.

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)
A tablet ráadásul kompatibilis a Huawei M-Pencil érintőceruzájának 2. generációjával, így akár kézírással is jegyzetelhetünk, javíthatunk dokumentumokat vagy terveket skiccelhetünk papír nélkül. Egy kép vagy egy dokumentum egy részét is egyetlen mozdulattal kivághatjuk, hogy megoszthassuk másokkal. A tablethez ráadásul külső billentyűzetet is csatolhatunk.

Munkában és tanulásban segít az is, hogy a MatePad 10.4 kiválóan együttműködik más eszközökkel: Huawei mobilokkal azonnal összekapcsolódik, a MateBook D sorozat laptopjai pedig második kijelzőként használhatják. Az új MatePad kiváló társ akkor is, ha filmeket, sorozatokat néznénk vagy zenét hallgatnánk.

Új társ a hétköznapokban: Huawei MatePad (x)
Szóval jöhet a tavasz és maradhat a távmunka, a digitális szórakozás és a kapcsolattartás, ezek nem zárják ki egymást, ha a segédünk egy stílusos, vékony és könnyű, de mégis sokat tudó tablet: a Huawei MatePad 10.4!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top