nlc.hu
Aktuális

Részeg gyalogos az autópályán

Részeg gyalogos sétált át a 10 sávos autópályán – videón az életveszélyes mutatvány

Az autópálya legszélesebb pontján kelt át, ittasan.
részeg

Átsétált egy férfi az M1-M7-es autópálya 10 sávos budapesti szakaszán, mindezt ráadásul egy gyalogos felüljárótól néhány méterre – számolt be az RTL Híradó. Az életveszélyes jelenetet – amely szerda este zajlott Budaörsön – egy parkolóból videóra is vették, ezt a Budapesti Autósok Közösségének oldalán tették közzé.

A bizonytalan mozgású férfira többen rádudáltak. Éppen az autópálya legszélesebb pontján kelt át, ahol az út összesen 10 sávos. A középső 6 sávban a kocsik akár 100-zal is mehetnek.

A felvétel készítője azt fűzte hozzá a videóhoz, hogy amikor észrevette a részeg férfit, már az út felénél járt. “Én akkor értem oda, amikor a felén már átjutott, onnantól is legalább 10 perc volt, amíg teljesen átért” – jegyezte meg a szemtanú.

Az RTL Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató szerint ezen az úton, ekkora sebességnél egy gyalogosnak minimális esélye van a túlélésre.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top