nlc.hu
Aktuális

Csonka András sokat változott

Csonka András: „A szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem”

A munkába menekült a problémái elől a színész.

Formabontó színházi produkcióra készül Csonka András. A sztár május 13-án a 6SZÍN-ben vall leplezetlen őszinteséggel Gerlits Réka és Mészáros Piroska Mindennapi bátorságunk című előadásában. A Bátorságok Könyve online magazin két alkotójának nagy örömmel mondott igent Bandi.

bátorságok könyve társaság

Fotó: Bátorságok könyve

„Nagyon rövid beszélgetés lesz – kezdte nevetve a színész. – Ha végignézek az életemen és visszapörgethetném, akkor nagyon sok mindent másképp csinálnék, gondolok itt a magánéletemre, társasági életemre vagy a szakmai próbálkozásaimra. Az átlagnál többször akartam megúszni a dolgokat vagy megalkuvó voltam. A főiskola után a munkám volt a mentsváram, édesapám szellemi leépülése óriási feszültség faktor volt otthon. A Família Kft. nagyon jó menekülő út volt számomra, a szakmai sikerek jöttek, a magánéletemet viszont teljesen eltemettem. Akkor örültem, hogy belekapaszkodhattam a sorozatba, de ha lehetne, visszatekerném az idő kerekét. Ha visszapörgethetném az életem, teljesen másképp csinálnám, de visszanézve ezt könnyű mondani. Kifejezni könnyű, amit elszúrtam, de vajon ez bátorság vagy gyávaság?” – vetette fel a kérdést Bandi.

A színész a két műsorvezetőnő egyöntetű vélemény szerint azon kevés hírességek közé tartozik, aki ugyanúgy felvállalja a gyengeségeit, ahogy a sikereit is, ami a közösségi média világában igazi bátorságra vall.

„Bátorság? Inkább vágy az őszinteségre. Tudjuk, miről szólnak a mai világban a dolgok, miközben sokszor egy kreált valóságot látunk. Nem szeretem, hogy közismert emberek, színészek kinyilatkoztatnak, egy idealizált képet mutatnak, ahelyett hogy felvállalnák a gyengeségeiket. Hosszú távon nem működnek az álarcok. Nekem az igazi bátorságom, hogy felvállalom a gyengeségeimet. A közösségi média sok szempontból nagyon káros, hiszen csak azt látjuk, hogy mindenki utazik, gyönyörű, drága ruhákban jár és photoshopolt fejjel vigyorog, ami miatt rengeteg ember érezheti rosszul magát” – mondta a LifeTV műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top