nlc.hu
Aktuális

Árpa Attila ártatlannak vallja magát

Drogügy: Árpa Attila továbbra is ártatlannak vallja magát

A színész továbbra is tagadja a vádakat, októberben folytatódik az ügy.

Márciusban került sor Árpa Attila drogügyének első tárgyalására, a színész azonban nem jelent meg a bíróságon. Erre azonban jó oka volt, hiszen egy nemzetközi sorozatot forgatott, nem tartózkodott az országban. A vádirat szerint a színész rendszeres kokainvásárló volt, saját és ismerősei részére vásárolt alkalmanként.

Árpa Attila tárgyalás drogügy

Fotó: RTL Klub

Ma reggel volt az előzetes tárgyalás. Az ügyészség a következőt ajánlotta arra az esetre, ha bűnösnek vallja magát és lemond a tárgyalási jogáról: egy év tíz hónap szabadságvesztés, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztik, tehát ha az elkövetkező években nem ítélik el más ügyben, akkor nem kell börtönbe mennie. Amennyiben nem ismeri be, a legrosszabb forgatókönyv szerint 8 év börtön büntetést szabhatnak ki rá – írja a Blikk.

Árpa Attila továbbra is ártatlannak vallja magát, az elsőrendű vádlott, K. Péter azonban beismerte bűnösségét. Októberben lesz a következő tárgyalás, bizonyítási eljárást fognak lefolytatni. A színész nyilatkozott is a lapnak a tárgyalás után.

„Nagyon könnyű lett volna elfogadni az ügyészség ajánlatát, hiszen akkor csak felfüggesztett börtönbüntetést kaptam volna, és nem én vagyok az egyetlen a színész kollégáim közül, akinek ilyen priusza van. Viszont nem vagyok bűnös, továbbra is küzdeni szeretnék azért, hogy bebizonyítsam, hogy a vádban írtakat nem követtem el. A hét vádpontból már csak eggyel vádolnak, októberben folytatódik az ügy. Kérem, senki se ítéljen el addig, amíg véget nem ér ez az ügy” – mondja a következő Nagy Ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top