A jógás influenszer meztelenül pózolt egy szent fa alatt, kitoloncolták érte Baliról

FEL | 2022. Május 09.
Egy orosz jóga influenszert nemrég kitoloncoltak, miután meztelenül pózolt egy szent fa alatt Balin.

Az Instagram-sztár Alina Fazleeva  a képeket megosztotta a közösségi oldalán, azok pedig eljutottak Niluh Djelantik balinéz vállalkozóhoz, aki a helyi hatóságoknak jelezte, hogy intézkedjenek az ügyben.

Djelantik elmondta, hogy Alina meztelenül pózolt a 700 éves fánál, amelyet a helyiek kayu putih néven ismernek.

A fotókon Alina a fatörzsön ül, teljesen meztelenül, a melleit és a fenekét a fatörzs kanyargós gyökereihez szorítva. Maga a fa Bali szigetén, Tabanan tartományban található Babakan templomban látható. Mivel az óriási fát a helyiek szentnek tartják, a meztelen képek felháborodást váltottak ki. Alina törölte az eredeti képeket,  és május 4-én egy bocsánatkérő videót tett közzé. A házaspárnak azóta a helyi hiedelmeknek megfelelően tisztító szertartáson kellett részt vennie a sértés helyszínén.

Az új videót – amelyen Alina teljesen felöltözve, a szent fa tövében imádkozva látható – az üzenet kísérte: „Bocsánatot kérek minden balinéz és indonéz embertől, megbántam tettemet”. Az influencer folytatta: „Annyira szégyellem magam, nem akartalak megbántani titeket semmilyen módon, abszolút nem ismerem ezt a helyet” – írta, de ezzel a magyarázatával sokan nem értettek egyet. Volt olyan kommentelő, aki azt írta, hogyha valaki elutazik egy idegen országba, előzetesen nem árt, sőt, illő informálódni arról, hogy az adott kultúrában mik a normák, mi számít illetlenségnek, vagy akár törvénysértésnek.

Jamaruli Manihuruk, a bali bevándorlási hivatal vezetője kijelentette: „Mindketten bizonyítottan a közrendet veszélyeztető és a helyi normákat nem tisztelő tevékenységet folytattak”. Végezetül megállapította: „Ezért kitoloncolással fogják őket szankcionálni”.

Korábban egy férfiról írtunk, aki szintén nagyot bukott egy meztelenkedős ötletért. A Broward megyei középiskolák beszerzésért és raktározásért felelős igazgatója ugyan nem meztelenkedett, de egy meztelen jelmezt vett fel, amiért szintén komoly büntetést kapott, Mary Coker kicsit többet vállalt be a kelleténél a halloweeni bulin a Lanier James Oktatási Központban, így 44 ezer dollár, azaz 13 millió forint értékben sújtották fizetésmegvonással.

(LadBible)

Exit mobile version