nlc.hu
Utazás

Kitoloncolják, mert szent fánál pucérkodott Balin

Pucéran pózolt az influenszer egy templom udvarán Balin, kitoloncolás vár rá

Egy 700 éves szent fát használt a meztelen fotója hátteréül, a helyiek borzasztóan kiakadtak rá.

Tabanan Bali fővárosától, Denpasartól alig húsz kilométerre található. Itt kaptak rajta egy influenszert azon, hogy pucér fotókat készít magáról egy templom hátsó részén, egy 700 éves Kaya Putih fát használva a képei háttereként. A nőt azonnal letartóztatták, és várhatóan kitoloncolás vár rá – írja az RTL.

Pucérkodás

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Hasonló eset Balin egyre többször fordul elő, a turisták közül sokan látszólag nem tisztelik a helyiek tradícióit és kultúráját. Egy helyi aktivista, Ni Luh Djelantik a közösségi médiában az alábbi kérdést tette fel:

Azt hiszitek, hogy menők lesztek, ha meztelenül fotózkodtok a szent fáinkon? Menjetek vissza az országotokba, ha nem tudjátok tisztelni a hagyományainkat és a kultúránkat!

Balin látszólag sok turista vetkőzik ki örömmel magából, és úgy gondolják, az ott készült pucér képeik nagyot mennek majd a neten. Mi is beszámoltunk tavaly az orosz jóga-influenszerről, aki egy szent fa előtt pucérkodott, de volt már olyan orosz pár, akik szexelésre adták a fejüket egy szent helyen, és erről videót is készítettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top