nlc.hu
Aktuális

Meztelen képeiért toloncolták ki Baliról

A jógás influenszer meztelenül pózolt egy szent fa alatt, kitoloncolták érte Baliról

Egy orosz jóga influenszert nemrég kitoloncoltak, miután meztelenül pózolt egy szent fa alatt Balin.
Alina Yogi jóga közben

Az Instagram-sztár Alina Fazleeva  a képeket megosztotta a közösségi oldalán, azok pedig eljutottak Niluh Djelantik balinéz vállalkozóhoz, aki a helyi hatóságoknak jelezte, hogy intézkedjenek az ügyben.

Djelantik elmondta, hogy Alina meztelenül pózolt a 700 éves fánál, amelyet a helyiek kayu putih néven ismernek.

A fotókon Alina a fatörzsön ül, teljesen meztelenül, a melleit és a fenekét a fatörzs kanyargós gyökereihez szorítva. Maga a fa Bali szigetén, Tabanan tartományban található Babakan templomban látható. Mivel az óriási fát a helyiek szentnek tartják, a meztelen képek felháborodást váltottak ki. Alina törölte az eredeti képeket,  és május 4-én egy bocsánatkérő videót tett közzé. A házaspárnak azóta a helyi hiedelmeknek megfelelően tisztító szertartáson kellett részt vennie a sértés helyszínén.

Az új videót – amelyen Alina teljesen felöltözve, a szent fa tövében imádkozva látható – az üzenet kísérte: „Bocsánatot kérek minden balinéz és indonéz embertől, megbántam tettemet”. Az influencer folytatta: „Annyira szégyellem magam, nem akartalak megbántani titeket semmilyen módon, abszolút nem ismerem ezt a helyet” – írta, de ezzel a magyarázatával sokan nem értettek egyet. Volt olyan kommentelő, aki azt írta, hogyha valaki elutazik egy idegen országba, előzetesen nem árt, sőt, illő informálódni arról, hogy az adott kultúrában mik a normák, mi számít illetlenségnek, vagy akár törvénysértésnek.

Jamaruli Manihuruk, a bali bevándorlási hivatal vezetője kijelentette: „Mindketten bizonyítottan a közrendet veszélyeztető és a helyi normákat nem tisztelő tevékenységet folytattak”. Végezetül megállapította: „Ezért kitoloncolással fogják őket szankcionálni”.

Korábban egy férfiról írtunk, aki szintén nagyot bukott egy meztelenkedős ötletért. A Broward megyei középiskolák beszerzésért és raktározásért felelős igazgatója ugyan nem meztelenkedett, de egy meztelen jelmezt vett fel, amiért szintén komoly büntetést kapott, Mary Coker kicsit többet vállalt be a kelleténél a halloweeni bulin a Lanier James Oktatási Központban, így 44 ezer dollár, azaz 13 millió forint értékben sújtották fizetésmegvonással.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top