nlc.hu
Aktuális

Caramel új lemeze

Caramel: „40 éves lettem, férj és apa vagyok, ma már más érdekel, mint 20 éve”

Teljesen más hangulatú lemezt készít, mint az eddigiek.

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze, melynek első videoklipje – az album koncepciójától eltérően – a háborús aktualitásra reagál. A dal és a hozzá forgatott videó nem hatásvadász, a szimbólumok és a lélek szintjén reagál a történésekre.

Caramel

Fotó: Smagpictures

„Nem akartam ilyen dalt írni, de nagyon megérintett az Ukrajnában kialakult háborús helyzet. Felelősséget éreztem, és szerettem volna átadni ezzel kapcsolatban egy számomra fontos üzenetet. Egyfajta tanulságot akartam levonni, és megkönnyebbülni, mert nagyon nyomasztottak a hírek” – állítja Caramel.  A ’Védj meg magamtól’ az új lemez előfutára, bár eltér annak a koncepciójától, az aktuális hírek ihlették.

40 éves lettem – férj és apa vagyok – ma már más érdekel, mint 20 éve. Egyre jobban foglalkoztatnak a társadalmilag is fontos témák” – mondja Caramel, akinek a felesége a második gyermeküket várja.

A nyár végére tervezett albumon Caramel az újjászületés érzését járja körbe. „Összefoglaltam mindazt, amit az elmúlt időszak váltott ki belőlem. Rengeteg kérdőjel van bennem, de mindig képes vagyok a változásra és a megújulásra” – zárta szavait az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top