Alekosz ostobának nevezte az őt visszautasító nőket, amire Palik László visszafogottan reagált

V.B.T. | 2022. Május 16.
Majd a férfiak nagy részét is leszólta, szerinte a legtöbben semmirekellők.

Alekosz volt a Palikék világa Hová tűnt? című műsorának legutóbbi vendége. Ezúttal sem hazudtolta meg magát, jól leszólta az őt visszautasító nőket, ami természetesen nem tetszett a három műsorvezetőnek.

Fotó: Palikék világa

„Ha rendelkezik a nő azzal az intelligenciával, fantáziával, akkor leül velem, és felteszi a nagy kérdést: »Alekosz, ezt meg ezt láttam, olvastam, légy szíves, mondd el, hogy hogy van«. Ha ezt megteszi, összejövünk. De ha azt csinálja, hogy »te, ne haragudj, de rám írtál tegnap, én felmentem az internetre, ahol láttam rólad ezt azt, és bocsi, mi nem egymást keressük«, az a nő egy ostoba” – jelentette ki Alekosz, aki fénykorában 2000-2500 nőre is ráírt hetente, hogy ismerkedne velük. 

A sértő megjegyzéseket egy idő után már nem tűrték szó nélkül Palik Lászlóék, visszaszóltak a korábbi valóságshow-hősnek. Alekosz egyébként meg van győződve róla, hogy neki a képernyőn a helye és nem érti, hogy ezt a kereskedelmi csatornák producerei és szerkesztői miért nem látják. A műsorban úgy fogalmazott, hogy kisiklott az élete, hiszen jelenleg nem a tévében, hanem vagyonőrként dolgozik.

Exit mobile version