nlc.hu
Aktuális

Mészárosék is meghallgatták Orbán eskütételét

Gyerekkori jóbarátja is részt vett Orbán Viktor ötödik miniszterelnökké avatásán

Mészáros Lőrinc és új neje, Várkonyi Andrea nagyon boldognak tűntek az eseményen.

Gyerekkori jóbarátja, a gázszerelőből lett polgármesterből lett multimilliárdos, a Mark Zuckerbergnél is nagyobb ütemben gyarapodó üzleti zseni, Mészáros Lőrinc és új neje, Várkonyi Andrea is tiszteletét tette a miniszterelnöki eskütételen – számolt be a 444. Mint írták, Várkonyi az alkalomra könnyed nyári ruhát, a portál divatszakértő kollégája, Kiss Imola gyorsértékelése szerint, a neves tervezőpáros, Dolce&Gabana egyik elegáns darabját viselte.

Várkonyi Andrea és Mészároc Lőrinc esküvője

(Fotó: Instagram)

Az eseményen Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, a Fidesz-KDNP-listavezetőjét Áder János korábbi államfő javasolta miniszterelnöknek. Megválasztásához a 199 országgyűlési képviselő több mint felének igen szavazata volt szükséges – 133 igen és 27 nem szavazattal választották meg hétfőn Magyarország miniszterelnökének, ezzel hivatalba is lépett.

Mészáros Lőrinc Orbán Viktorhoz fűződő régi barátsága és az üzleti életben elért, gyors ütemű sikere közismert. Áprilisban tette közzé a Forbes magazin a világ dollármilliárdosainak 2022-es listáját, amelyre ezúttal 2668 ember fért fel. Két magyar üzletember is szerepel a felsorolásban: Csányi Sándor 1,3 milliárdos vagyonnal a világ 2190. leggazdagabb emberének számít, Mészáros Lőrinc pedig a 2324. helyre került 1,2 milliárdos vagyonnal. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 2021. szeptemberében keltek egybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top