nlc.hu
Aktuális

Az autópálya elválasztósávja mellett sétált egy nő

Az M1-es autópálya elválasztósávja mellett sétált egy nő

Az életveszélyes helyzetbe került szlovák állampolgár azt mondta, hogy Győrbe szeretett volna eljutni.

A 444 hírportál számolt be annak a nőnek az esetéről, aki május 16-án az M1-es autópálya 68-as kilométerszelvényénél, középen, az autópálya elválasztósávja mellett sétált. A történtekről a Magyar Közút tett közzé videót.

autópálya elválasztósáv

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A szervezet azt írta, a felvételt látva diszpécserük azonnal értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve a leállósávra vitték az egyébként szlovák állampolgárságú nőt. Azt mondta, Győrbe szeretett volna eljutni. A rendőrök végül Tatára vitték, és segítettek neki, hogy vonattal mehessen tovább.

A Magyar Közút az Instagramon közzétett felvételhez hozzáfűzte azt is, hogy szerencsére nem történt senkinek semmilyen baja. Egyúttal hozzáfűzték:

Talán nem is kell igazából felhívni rá a figyelmet, de soha, senki, semmilyen körülmény között ne kövesse a példáját!

Korábban a Totalcar készített több esetből összefoglalót, hogy nyomatékosítsák,  az életével játszik, aki a gyorsforgalmi utak mentén sétál. Ezzel azonban a jelek szerint vannak, akik nincsenek tisztában. Áprilisban például akadt, aki megállt az M1-es autópályán, hogy orgonát szedjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top