nlc.hu
Aktuális

Megerőszakolta a 11 éves fiút a soproni férfi

Megerőszakolta a 11 éves kisfiút a soproni gyerekrabló: az iskolából hazafelé menet csapott le rá

A férfit letartóztatták, jelenleg kórházban tartózkodik. Az ügyről a rendőrség és az ügyészség későbbre ígért sajtótájékoztatót.
Tábla a soproni iskolánál

Speciális nevelési igényű gyerekek járnak abba a soproni általános iskolába, ahonnét múlt hétfőn hazaindult egy tizenegy éves kisfiú. Útközben találkozott egy 39 éves férfival, aki becsalogatta őt egy közeli parkba, ahol elrabolta a gyereket, és a fogva tartása során meg is erőszakolta – derült ki az RTL Híradójából.

A rendőrség két nappal később fogta el az elkövetőt, aki jelenleg az egészségi állapota miatt kórházban van, a letartóztatását hétfő délután rendelték el a soproni gyermekbántalmazási ügy miatt. A letartóztatásra azért volt szükség, mert a bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye. A 39 éves férfit minősített szexuális erőszakkal gyanúsítják. A rendőrség és az ügyészség az ügyben későbbre ígér tájékoztatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top