nlc.hu
Aktuális

Lakástűz Héregen

Leégett a fiatal író háza Héregen, mindene odalett Fehér Martinnak

Az egész otthona a lángok martalékává vált, a kár több milliós.
leégett ház,

Néhány perc alatt leégett egy fiatal író háza Héregen, amikor tűz ütött ki a tetőn. Fehér Martin hosszú betegség után költözött a faluba, éveken keresztül dolgozott a házon, amely most megsemmisült – számolt be a Tények.

Otthon volt, amikor a tető égni kezdett, próbálta eloltani, a szomszédai is segítettek, de azt mondta, reménytelen volt, a szeme láttára égett minden porrá. “Egyszer csak a kertből azt észleltem, hogy a kátránypapír terasztető elkezd füstölni, és utána pillanatok alatt lángolt az egész. A szomszédok hoztak fel poroltót, nekem is volt egy, azzal fölmásztam, elkezdtem oltani, de gyakorlatilag semmit nem ért, 15 perc alatt elégett mindenem, ami itt volt és amit létrehoztam” – mondta el Fehér Martin, aki éveken át komoly bakteriális betegséggel küzdött. A gyógyulása után itt, Héregen találta meg a lelki békéjét, ez adott neki ihletett is. Most teljesen lakhatatlanná vált a háza.

Bár a tűzoltók perceken belül a helyszínre értek, sajnos a házat már nem tudták megmenteni.

Most pénzre és építőanyagra van szüksége Martinnak, hogy újjáépítse az otthonát. Többen gyűjtenek neki, a tűzoltók pedig felajánlották a segítségüket a bontásban is.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top