nlc.hu
Aktuális

Jön: pénzért vécézhetünk a plázákban

Fizetőssé válhat a mosdóhasználat a plázákban

Nem állítanak a klímák hőmérsékletén az üzletközpontok, de hamarosan már csak pénzért használhatjuk a vécéket.
vécé

Az elmúlt évek sebeket ejtettek a bevásárlóközpontokon, de ennek ellenére az elkövetkező időszakban semmilyen áramkorlátozást nem akarnak bevezetni – nyilatkozta az Indexnek Balatoni Judit, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének főtitkára. 

A szövetségnél eddig semelyik bevásárlóközpont nem jelezte, hogy az egekbe szökött energiaárak miatt az alapszolgáltatások minőségéből visszavennének, azaz senki nem tervezi, hogy az energiaszámlájának csökkentése érdekében változtatnának a klímák hőmérsékletén, vagy korlátoznák a mosdókban a vízhasználatot. A szervezet főtitkára szerint arra viszont fel kell készülni, hogy egyre több plázában kell majd fizetni a mosdó használatáért.

Balatoni Judit elmondása szerint a benzinárstop kivezetésének vége az, amely padlóra küldheti az üzletközpontokat, mert ha az üzemanyagok ára drasztikusan megemelkedik, akkor az emberek leteszik a gépkocsit, és akkor tényleg kiürülhetnek a plázák.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top