nlc.hu
Aktuális

Végleg bezár az agárdi Nádas Étterem

Végleg bezár a Velencei-tó kultikus étterme

Lezárul egy korszak, csaknem 30 év után bezár az agárdi Nádas Étterem.
Az agárdi Nádas Étterem

Július 3-án végleg bezár a Velencei-tó egyik kultikus vendéglátóhelye, az agárdi Nádas Étterem – jelentették be a tulajdonosok a Facebookon.

Ezúton szeretnénk elköszönni minden kedves vendégünktől, akik 1993 óta ellátogattak éttermünkbe, megtiszteltek Bennünket bizalmukkal! Mivel 2022. július 3-án leszünk utoljára nyitva, így nehéz szívvel búcsúzunk, hiszen majd 30 éve – az étterem tulajdonosaiként – itt töltöttük életünk nagyon nagy részét

– írják az étterem Facebook-oldalán a tulajdonosok.

Azt is közölték, hogy a generációváltást semmilyen formában nem tudnák megvalósítani, ezért már öt-hat évvel ezelőtt eldöntötték, hogy megválnak a helytől.

A tulajdonosok arról is beszámoltak, hogy a jövőben mi lesz az épülettel, illetve a területtel. „Az étterem helyén egy gyönyörű szép épületegyüttes fog megvalósulni – amit az Agárd-Lux Kft. fog kivitelezni. A városban lakók és az idelátogatók számára igényes üzletek kialakítása – akár lehet benne Nádas Étterem is – és lakások létesítése kezdődik. Ennek a kivitelezése természetesen a bontással fog kezdődni, hiszen a 80-as években készült épületet már nem lehet másképp hasznosítani” – árulták el.

Nemrégiben Gianniék budai étterme zárt be, igaz, a Terra nevű éttermet egy másik helyen újranyitják majd. 

(Kiemelt kép: Facebook/Nádas Étterem Agárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top