nlc.hu
Aktuális

Lövöldözés történt egy tömött spanyol klubban

Lövöldözni kezdett a tömött marbellai klubban, fejen és mellkason szúrták

Vasárnapról hétfőre virradóra kihívták a rendőrséget egy marbellai tengerparti klubhoz, ami divatos a turisták körében. Egy férfi lövöldözni kezdett és négy embert sebesített meg, mielőtt őt magát is súlyosan megsebezték.
Lövések Marbellán

Ugyan sok nem látszik a videóból, ami a marbellai Opium klubban készült, de az valóban kivehető, hogy az emberek mulatoznak a zenére, amikor egyszer csak eldördülnek a lövések, és mindenki vadul menekülni kezd. Mint kiderült, a mulatozók között támadt konfliktus, amit egy férfi egy pisztoly előhúzásával próbált megoldani. Négy golyót lőtt ki, négy különböző embert talált el – írja a brit Metro.

A rendőrség szerint a négy sérültből egyet kritikus állapotban szállítottak kórházba. Maga a támadó is megsérült, őt a fejét és a mellkasát ért szúrt sebekkel vitték kórházba, ő is kritikus állapotban van. A spanyol rendőrség a közleményében még nem tért ki a támadó és a sérültek nemzetiségére. Az eset hajnali 1:10-kor történt, és a lövéseket még a környéken lakók is észlelték: egyikük egy helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy azonnal tudta, hogy itt nem tűzijátékról van szó. A klub korábban is balhés helynek számított, többször kellett már erőszakos esetek miatt kihívni a rendőrséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top