nlc.hu
Aktuális

Autóból kidobott kutya

Mozgó autóból dobtak ki egy kutyát a nyolckerben, állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség

Ideiglenes befogadó gazdira vár Zselé.
Zselé

Szomorú történetről számolt be Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Mint írják, autóból dobtak ki egy kutyát Budapesten, a 8. kerületben. A rendőrség igyekszik felkutatni az elkövetőt, állatkínzás miatt nyomoznak. A sorsára hagyott négylábú jelenleg jó kezekben van: az Állatvédő Liga munkatársai viselik gondját.

A Zselé nevet kapta az állatmentőktől a fiatal négylábú, miután kollégáink segítettek az Állatmentő Liga munkatársaival az autóból kidobott kutyusnak. Zselét érthetetlen módon július 16-án a VIII. kerületben dobta ki gazdája egy autóból; a sofőr nem variált, lassított, az ajtó nyílt, Zselé pedig a következő pillanatban már az utcán találta magát. Szerencsére egy másik autós azonnal megállt és a józsefvárosi rendőrök is gyorsan a kutya segítségére siettek” – olvasható a rendőrség posztjában. 

A bejegyzésből az is kiderül, hogy a hőségben a rendőrök megitatták a náluk lévő vízzel a sorsára hagyott, barátságos ebet – aki 1 év körüli, terrier-pincser keverék fiú – és azonnal hívták az Állatvédő Liga munkatársait. Zselé – egyelőre – ideiglenes befogadó gazdira vár

Kiemelt kép forrása: Állatmentő Liga Örökbeadási csoport / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top