nlc.hu
Aktuális

Körbetáncolták a választókerület női polgármesterei a Vigh László fideszes képviselőt

Körbetáncolták a választókerület női polgármesterei a fideszes képviselőt

Nemcsak a települések helyzetéről zajlott egyeztetés a találkozón, volt meglepetésprodukció is.

A napokban Lendvajakabfán Vigh László  fideszes parlamenti képviselő találkozott Zala megye 1. választókerületének női polgármestereivel, és az eseményről a helyi televízió is beszámolt. Vigh László a ZTV-nek többek között elmondta, a női polgármestereknek különleges a helyzete, mert amellett, hogy gyermeket nevelnek, a családról gondoskodnak, ellátják el a nőkre háruló láthatatlan munkát, helyt kell állniuk a közéletben, meg kell oldani a problémákat. 

A találkozón, ami a tervek szerint hagyományteremtő lesz, a képviselő egyeztetett a polgármesterekkel a felmerülő kérdésekről, a tévés beszámolóból pedig az is kiderült, a program része volt egy “meglepetésprodukció” is, amely a képviselővel való közös tánc volt, ezt a mellékelt videó végén lehet megtekinteni. 

Vigh László miniszteri biztos beszédet mond

Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, miniszteri biztos beszédet mond a zalaegerszegi Szűz Mária Szeplőtlen Szíve Plébániatemplom bővítését bemutató sajtótájékoztatón 2022. március 22-én. (Fotó: MTI/Varga György)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top