nlc.hu
Aktuális

Nyírpilis: felakasztva találtak rá a várandós nőre

Felakasztva találtak rá egy várandós fiatal nő holttestére Nyírpilisen

Az eset a helyiek szerint nem öngyilkosság, a falusiak a nő párját, Pált teszik felelőssé. Összefogtak, hogy lebuktathassák.

Az apró Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei falu, Nyírpilis nemrég elveszítette a közösség egyik tagját. A napokban holtan találtak rá Mariannra, a nő épp áldott állapotban volt. Az asszony felakasztott holttestére a házában bukkantak rá. A falusiak egyáltalán nem biztosak abban, hogy öngyilkosság történt, szerintük a nő párjának, F. Pálnak is köze lehet a halálesethez – írja a Bors.

Gyász

Gyászol a falu (fotó: Pixabay)

Mariannt nagyon szerették a környéken. Azt beszélik, nagyon várta a kicsi születését, ezért kizártnak tartják, hogy ezt tette volna magával. Többen is elmondták, hogy F. Pál agresszív férfi, a nő ismerősei közül sokan ezért nem is nézték jó szemmel, hogy ők ketten együtt vannak. A falusiak gyanúját az is alátámasztja, hogy a nő halála után F. Pál rátámadt a nevelőapjára: kétszer ütötte meg baltával a 65 éves férfit, majd elmenekült.

A nyírpilisiek szabályos hajtóvadászatot indítottak ellene, és sikerrel jártak. A kertjük végében bujkált, ami nem is annyira kert, mint egy erdő: miután rájöttek, hogy hol van, kihívták a rendőrséget. Az elfogására nagy tömeg gyűlt össze, fennállt a lincselés veszélye, így a rendőrség nagy erőkkel vonult ki Pálért. Bár a férfit letartóztatták, ez azért történt, mert rátámadt a nevelőapjára, és nem a volt párja, Mariann halála miatt. Azt a rendőrség hivatalosan továbbra is öngyilkosságként kezeli, nem találták idegenkezűség nyomát.

Kérj segítséget!

116 111 Lelkisegély-vonal 24 éves korig

116 000 Segélyvonal Eltűnt és Bántalmazott Gyermekekért hozzátartozóknak, szakembereknek

Chat és levelezés: www.kekvonal.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top