nlc.hu
Aktuális

Tűzeset Hantoson

Hétgyerekes család háza égett le Hantoson, mindenük odalett

A család most átmeneti szálláson húzta meg magát.
tűzoltó

Hétgyerekes család otthona égett le Hantoson. A szülők éppen a szomszédoknál voltak, amikor lángolni kezdett a melléképület. A gyerekek rohantak át és már messziről kiabáltak, hogy ég a ház. Mindenüket elveszítették, az összes ruha, játék és a bútorok is megsemmisültek – számolt be a Tények.

Valószínűleg egy hibás vezeték gyulladt ki. “Bent nézték a tévét, csak a ropogásra lettek figyelmesek. (…) A szomszédasszonyom hívta egyből a tűzoltókat. Próbáltuk oltani, de aztán rájöttünk, hogy nem jutunk semmire” – mesélte könnyeivel küszködve az anya. 

A tűzoltók percek alatt a helyszínre értek, de akkor már a házra is átterjedtek a lángok. 

A család a rémálmában sem gondolta, hogy egyik pillanatról a másikra mindenüket elveszítik. A leégett házukba most jó ideig biztosan nem tudnak visszaköltözni. Rengeteg pénzbe kerül majd a romok eltakarítása és a felújítás. A család most átmeneti szálláson húzta meg magát, egy szolgálati lakásba költöztek be. A gyerekek folyamatosan azt kérdezik a szülőktől, hogy mikor mehetnek haza. “Nagyon nehéz megmagyarázni neki, hogy nincs hova hazamenni” – panaszolta az anyuka.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top