nlc.hu
Aktuális

Andrei Mangra Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról

Andrei Mangra véleményezte Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatát

Korábban többször is összehozták Andival, de tisztázták, hogy csak barátok.

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy Marics Peti és Tóth Andi egy párt alkotnak. Valószínűleg találkoztak már korábban, de a szerelmük a Sztárban sztár idejére datálódhat, akkor léptek fel először együtt és ismerték meg egymást jobban. Az énekesnő volt táncpartnere elárulta, mit gondol a kapcsolatról.

„Én nagyon boldog vagyok ettől. Nem ismerem Marics Petit, de annyit tudok róla, hogy sikeres és tehetséges énekes. Személyesen nem találkoztunk még, így még nem tudtam véleményt kialakítani róla, csupán annyit, hogy egy jóképű fiatalember. Andi egy szenzációs nő, egy tök jó pasit érdemel, olyat, aki szereti, imádja, és aki a tenyerén hordozza őt. Egy olyan ember kell mellé, aki kihozza belőle a gyönyörű énjét, és nem mást” – mondta a story.hu-nak Andrei Mangra, aki idén Rubint Rékával táncol majd a Dancing with the Stars című műsorban.

rubint réka és andrei mangra

Bemutatták a TV2 – Dancing with the Stars műsorának szereplőit egy exkluzív sajtótájékoztató keretében. Ez a műsor 3. évada. Budapest, 2022. 08.09.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top