nlc.hu
Aktuális

Szándékosan okozhatta a halálos autóbalesetet

Szándékosan okozhatta az 5 életet követelő autóbalesetet a szerencsi férfi

A Szerencs és Miskolc között történt karambolban öten meghaltak, köztük egy 13 és egy 19 éves gyerek.

Szándékosan vezethette neki autóját a másik kocsinak az a sofőr, aki miatt négyen szörnyethaltak Miskolc közelében kedden este – számolt be a Tények.

A helyiek szerint a férfi öngyilkosságra készült, mert súlyos rákbeteg volt. Felesége viszont azt mondja, férje nem akart véget vetni az életének, rosszul lehetett vezetés közben.

Az autóbalesetben összeroncsolódott egyik autó a Miskolc és Szerencs között a 37-es úton

Az autóbalesetben összeroncsolódott egyik autó Miskolc és Szerencs között a 37-es úton (Fotó: Police.hu)

A tragédia Szerencs és Miskolc között történt a 37-es út 24-es kilométerénél. A 46 éves szerencsi sofőr autójával az óránkénti 60 kilométeres megengedett sebességet jelentősen túllépve átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező, szabályosan haladó autóval, amelyben négyen utaztak. A balesetben mindenki meghalt – közölte szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, mint ahogy a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő és a 13 éves megyaszói kislány sem. A karambolt nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói apja és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top