Aktuális

Vigyázz, kész, spórolj!

Neked is megfordult a fejedben, hogy talán még soha nem volt ennyire fontos a spórolás? Szinte mindennap szembesülsz azzal, hogy jól jönne egy kis segítség a háztartásod újjászervezéséhez? Nem vagy egyedül. A tudatosság már a vásárlás során is előtérbe került, hiszen egyre ügyesebben kell beosztani a kosztpénzt.

Vigyázz, kész, spórolj!
Napi szinten bújjuk a spórolási tippeket, ötleteket, megbeszéljük a barátnőkkel hol milyen akciók vannak, kíváncsiak vagyunk, hogy lehetne még jobban csinálni. Továbbra sem szeretnénk lemondani a minőségről, de jó lenne, ha megspórolnánk egy kis pénzt is.

A Lidl figyel az igényeinkre, és most a spóroláshoz is megpróbál segítséget nyújtani. Ha megfogadod az áruházlánc tanácsait, biztos lehetsz benne, hogy hónap végén örömmel látod majd, mennyivel többet tehettél félre, mint korábban.

Spórolási tippek a Lidltől!

Kezd az akciós újsággal!

Nézd meg, hogy az aktuális héten milyen termékek kaphatóak olcsóbban, és ez alapján tervezd meg a családi menüket.

Írj bevásárlólistát!

Ha már kitaláltad, mire lesz szükséged, írj bevásárlólistát. Ezzel elkerülheted a felesleges vásárlást, vagy azt, hogy valamit elfelejts. Ráadásul sokkal gyorsabban végezhetsz a boltban, így marad időd másra is.

Hétfő és csütörtök – ezek legyenek a vásárló napjaid!

A Lidlben a hét minden napján vannak akciók, de a legjobbak hétfőn és csütörtökön, az akcióváltási napokon várnak rád. Ha lehet, ilyenkor vásárolj. Ha marad a hétvége, ne csüggedj, akkor is számíthatsz a Lidl különleges hétvégi akcióira.

A legjobb lehetőségek!

A neon „akciós ár” vagy „szuper ár”, illetve az „őrületes Lidl ár” természetesen azt jelenti, hogy nagyon kedvezően kaphatod meg az adott terméket, szóval ne habozz, ha ilyet látsz, mert ezek tényleg verhetetlen árak.

Olasz, kínai, görög, amerikai…és még sokan mások

A tematikus heteken hozzájuthatsz a nemzetközi konyha kiváló alapanyagaihoz, ráadásul jó áron. Használd ki az alkalmat, hogy meglepd a szeretteidet valami finomsággal.

Vigyázz, kész, spórolj!Hasonlítsd össze!

A különböző kiszereléseket érdemes összehasonlítani. A termék kilós árából könnyedén kiszámolhatod, melyik éri meg a legjobban.

Használd ki az „Együtt olcsóbb” akciókat!

Valamiből több is kell? Keresd az „Együtt olcsóbb” akciókat! Az egyet fizet, kettőt kap; kettőt fizet, hármat vihet ajánlatok kihasználásával megspórolhatod egy egész termék árát.

Saját márka-jobb ár!

A Lidl minden termékcsaládból kínál saját márkás terméket, amelyek a kiváló minőség mellett jobb áron kaphatóak. Válaszd bátran a saját márkás termékeket, mert biztosan nem fogsz csalódni.

Lidl Plus applikáció – mindig kéznél a kedvezmények

Digitális hűségkártya a telefonodon, amelyik ennél még sokkal többet tud! Hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kupon vár. A Kupon Plusszal pedig bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék termékhez vagy más kedvezményhez juthatsz. Próbáld ki, és használd minden vásárlásnál.

Vigyázz, kész, spórolj!
Figyeld a Perselytippeket!

Pénztárcabarát receptekért, szuper ajánlatokért érdemes felkeresned a lidl.hu/sporolasitippek oldalt, de a Lidl Magyarország hivatalos Facebook oldalán is időről időre találkozhatsz Perselytippekkel.

A végére még egy fontos dolog!

Ne dobj ki semmit!

Figyeld az élelmiszerek minőségmegőrzési idejét és azt fogyaszd el előbb, ami gyorsan lejárna. Valami megmaradt? Fagyaszd le vagy hasznosítsd újra! A kevésbé friss gyümölcsökből szuper turmixokat, a száraz kenyérből panírozó morzsát készíthetsz.

Vigyázz, kész, spórolj! Most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top