nlc.hu
Aktuális

Óriási pontyokat fogtak

Duplázott a két horgász: óriási pontyokat fogtak – képek

Két hatalmas pontyot sikerült kifogni horgászpárosnak.

A Balatoni Hal arról számolt be Facebook-oldalán, hogy Dovigyel Dánielnek és Váradi Eriknek hétfő délután Balatonlellén sikerült szákba terelniük egy rekordlistás fogást, majd másnap reggel szintén hatalmas pontyot fogtak.

„Tegnap délután érkezett a Srácoktól az első bejelentés Társaságunkhoz, hogy Balatonlellén sikerült szákba terelniük egy rekordlistás fogást. Majd ezt követte a mai nap reggelén érkezett második bejelentés, ami egy újabb 20 kg feletti halat eredményezett. Daninak sikerült a két nap  leforgása alatt két rekordlistás halat is a bölcsőbe fektetnie. Tegnap egy 22,4 kg-os tövest, ma pedig egy csodálatos tükröst a maga 22,1 kg-os súlyával. A mérlegelést megelőzően Társának is érkezett egy 16,3 kg-os masszív pikkelyes. A jelenleg is tartó balatonlellei túrájuk alatt több 15 kg feletti példányhoz volt már szerencséjük. Csalinak mind a ketten algás-kagylós bojlit alkalmaztak a hajszálelőkén” – írták a posztban.

Dovigyel Dániel és Váradi Erik

Fotó: Facebook

Csalinak mindketten algás-kagylós bojlit alkalmaztak a hajszálelőkén.

Emlékezetes volt egy korábbi fogás is, a Tiszából egy horgász, Szuromi Kristóf egy 108 kilós óriási harcsát emelt partra május 5-én. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top