nlc.hu
Aktuális

Varga Viktor Cinthya Dictator eljegyzéséről

Varga Viktor Cinthya Dictator eljegyzéséről: „Szeretném, ha boldog lenne”

Rég szakítottak, de jó a viszonyuk.

Cinthya Dictator és Varga Viktor hat évig voltak együtt, a tévénézők annak idején minden napjukba betekintést nyerhettek. A kapcsolatuknak azonban évekkel ezelőtt vége lett, mindketten megtalálták a másik felüket, Cinthyát pedig pár héttel ezelőtt eljegyezte a párja.

„Láttam, hogy Cinti el van jegyezve, újra. Én voltam az első, és a Hófehér című dalt neki írtam még annak idején. Nagyon boldog vagyok attól, hogy ez most neki sikerülni fog, mert látom, hogy nagyon szeretik egymást. Láttam, jó helyeken járnak, és igazi összhang van köztük. Én szeretem őt, és szeretném, hogyha boldog lenne” – mondta Varga Viktor a Metropolnak, majd a saját kapcsolatáról is beszélt.

Varga Viktor

Fotó: TV2

„A barátnőmmel tökéletesen vagyunk. Esküvőt viszont nem tervezek. Én nem hiszek ebben az intézményben. Volt idő, amikor nagyon tetszett ez a gondolat. Most azt gondolom, hogy az, amikor igazán szereti egymást két ember, és megvan a feltétel nélküli szeretet, akkor az mindennél fontosabb, a papírnál is, a féltékenykedésnél és a monogámiánál. Ezek csak megnehezítik az emberi létet. Az ember szabadnak született, nem hiszem, hogy birtokolni kell bárkit, és nem hiszem, hogy engem is birtokolnia kell valakinek. Sokkal szentebb és szebb az, amikor valakit el tudunk engedni. És akkor az a valaki vissza is jön, mindig.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top