nlc.hu
Aktuális

Visszaélnek Galambos Lajos nevével

Visszaélnek Galambos Lajos nevével: „Mostanra betelt a pohár”

Rajongói hívták fel a figyelmét a csalásra.

Hosszú ideje reklámoznak egy fogyasztószert Galambos Lajos nevével és arcával, teljesen illegálisan. A trombitás ugyanis nagyon régen használta ezt a szert, de életmódváltással fogyott le. Mostanra jutott el odáig, hogy nem tűri tovább.

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska

„Én először nem tudtam, miről van szó, csak azután néztem utána, hogy az egyik dabasi fellépésemet követően odajött hozzám egy kedves hölgy, aki elmondta, látott velem egy hirdetést. Mostanra betelt a pohár, rettentően dühös vagyok. Igaz, hogy évekkel ezelőtt volt közöttünk egy megállapodás, és készültek rólam reklámfotók, a cég azonban a mai napig is használja a személyemet, fotóimat, és ebből profitál. Elegem van abból, hogy még mindig velem próbálnak eladni egy olyan terméket, amihez már régen semmi közöm, és engem keresnek meg azok problémáikkal, akik nem elégedettek… így csak a gondom van vele” – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top