nlc.hu
Aktuális

Csaknem kilencszázezer forint kárt okozott egy mentőautóban egy ittas beteg

Csaknem kilencszázezer forint kárt okozott egy mentőautóban egy ittas beteg

Drágább lett a balatoni fesztiválozás mint azt a férfi vélhetően tervezte.

A Balaton Sound alatt egy férfi annyit ivott, hogy elvesztette az eszméletét, és kihívták hozzá a mentőt. Amikor azonban a mentősök a helyszíni ellátást követően a Siófoki Kórházba szerették volna szállítani, a férfi magához tért és nagy erővel, szándékosan ütni-verni kezdte a mentőautó betegterét, aminek a burkolatában repedések, horpadások és törések keletkeztek, de eszközök és a felszerelések is sérültek. A rongálással összesen 887 318 forint kárt okozott.

OMSZ, mentő

Fotó: OMSZ/Facebook

Az agresszív beteget csak a perceken belül helyszínre érkező rendőrjárőrök tudták megfékezni, akik a kórházba is elkísérték.

Most a Siófoki Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás miatt emelt ellene vádat. A vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, és hogy a bíróság kötelezze a férfit az általa okozott kár megtérítésére, írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top