nlc.hu
Aktuális

Telefonozás közben eshetett ki az ablakból a Kosztolányi Dezső Gimnázium diákja

Telefonozás közben eshetett ki az ablakból a Kosztolányi Dezső Gimnázium diákja

Baleset történt a szülők szerint, az ügyben nyomozás indult.

Néhány nappal ezelőtt kiesett egy második emeleti ablakon egy hatodikos fiú a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban. A Blikk információi szerint ugyan a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, az állapota stabil, nincs életveszélyben. A történtek után sokan találgatni kezdtek azzal kapcsolatban, mi történhetett, egyesek pedig azt sem tartották kizártnak, hogy netes kihívás miatt érte baleset a fiút, a szülők szerint azonban ilyesmiről szó sincs, a fiú már korábban is kiült az ablakba, hogy ott telefonozzon, hiába parancsoltak rá a tanárok, hogy ne tegye.

Kosztolányi Dezső Gimnázium

Fotó: Kosztolányi Dezső Gimnázium

Felmerülhet az a kérdés, hogy volt-e pedagógus a közelben, amikor a baleset történt. A Blikk által megkérdezett szülő szerint vélhetően nem volt bent a teremben felügyelőtanár. „A tanárnak állandóan bent kell lenni a teremben, de van, hogy ő is szünetet tart vagy valami miatt ki kell mennie. Az ablakok egyébként nincsenek berácsozva, de csak úgy lehet kiesni, ha valaki tényleg ott üldögél.”

A BRFK közlése szerint a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen. Egyelőre még csak a helyszín vizsgálata, a tanúk kihallgatása folyik, gyanúsítottként még nem hallgattak ki senkit, a baleset körülményeiről ezért nem osztanak meg semmilyen részletet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top