Aktuális

Digitális szupererő a pénzügyekben

Már 6 éves kortól bevezetheted gyermekedet a pénz világába a GRÁNIT Bank új GRÁNIT Family appjával, amelyhez díjmentes a bankkártya és a Family Junior számla vezetése és azonnali zsebpénzutalás is elérhető.

Digitális szupererő a pénzügyekben
Zsebbe dugott ezresekkel, befőttes üvegbe gyűjtögetett apróval aligha lehet a mai korban pénzügyi tudatosságra nevelni a gyerekeket. A kézenfekvő megoldás az okostelefon használata, amely iskolakezdéskor már ott van sok gyermek kezében. A mobilra letölthető – és a gyermekek számára 6 éves kortól használható – GRÁNIT Family appot kifejezetten azért fejlesztette a digitális csatornákon szolgáltató GRÁNIT Bank, hogy támogassa a gyermekek pénzügyi tudásának fejlesztését. Nemcsak az applikáció díjmentes, az ahhoz kapcsolt bankkártya és a gyermekek számára nyitható Family Junior bankszámla vezetése is, sőt szülő és a gyermek közötti pénzmozgást sem terheli díj, amennyiben az egyszeri utalás összege 20 ezer forint alatt marad a Family számlacsomagban. Gyermeked bármikor egy gombnyomással kérhet pénzt Tőled az appban, amit azonnal át is utalhatsz a kártyájára és az összeg néhány másodpercen belül már fel is használható.

Gyermeked számára igazi élmény lesz a közös pénzkezelés az új alkalmazással, amelyet játékos funkcionalitás és látványos felhasználói felület jellemez. A biztonságot a kártya fölötti teljes szülői kontroll szolgálja: bármikor zárolhatod és fel is oldhatod gyermeked kártyáját, és azonnal állíthatod a kártya limitjeit is. Saját GRÁNIT mobilbanki applikációdban pedig valós időben követheted gyermeked költéseit is.

A Family appban a kicsik takarékoskodhat saját maguk által meghatározott célra, de Te is kitűzhetsz különböző feladatokat a zsebpénz növeléséért A félretett pénzre a GRÁNIT Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos látra szóló kamatot fizet (EBKM: 5,00%).

Digitális szupererő a pénzügyekben
Az App Store-ból és a Google Play áruházból letölthető app, használatához a magyar bankpiacon elsőként teljesen online nyithatsz számlát magadnak és gyermekednek VideóBankos azonosítással, vagy – ha már GRÁNIT ügyfél vagy – szelfivel is, amennyiben mindketten rendelkeztek chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyi igazolvánnyal.

A sikeres szelfis számlanyitásért a Bank október végéig tartó akcióban 12 ezer Ft-ot jóváír.

Részletek: granitfamily.hu

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek és nem teljes körűek. A kondíciók módosításának jogát a GRÁNIT Bank Zrt. fenntartja. GRÁNIT Family Junior számlanyitás legalább 6. életévét betöltött kiskorú számára kezdeményezhető olyan törvényes képviselője által, aki a GRÁNIT Banknál lakossági bankszámlát nyitott. Az online történő számlanyitás feltétele mind a kiskorú, mind pedig a törvényes képviselő tekintetében VideóBank esetén plasztik formátumú; Szelfis számlanyitás esetén pedig új típusú, chipes személyazonosító igazolvány. A termék részletes leírása megtalálható a www.granitfamily.hu weboldalon, további feltételeket és kondíciókat a vonatkozó szerződés és az ahhoz kapcsolódó általános szerződési feltételek valamint hirdetmények tartalmazzák, melyek megtekinthetők a Bank honlapján (www.granitbank.hu/hirdetmenyek) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top