nlc.hu
Aktuális

Láncfűrésszel támadta meg exét

Láncfűrésszel támadt várandós párjára a szakításuk után, 4 évet is kaphat

A támadó volt már börtönben, most újra elfogták.
láncfűrész

Te leszel a következő! Levágom az orrod” – ezt üvöltötte egy férfi, miközben őrjöngve, láncfűrésszel szétvágta a terasz tartóoszlopait volt élettársa házánál, a tető összeroskadt – számolt be a Tények. Korábban pedig a nő autóját verte szét egy vascsővel – közben azt üvöltve, hogy “Szétverem a fejedet!” -, ugyanis nem bírta elviselni, hogy exe, aki 7 hónapos terhes közös gyerekükkel, szakított vele. Az asszony épp az agresszív viselkedése miatt vetett véget a kapcsolatuknak.

Többször kereste telefonon és személyesen is a nőt, ilyenkor veréssel, csonkítással, megöléssel fenyegette, sőt az is elhangzott a férfi részéről, hogy erőszakkal megszüleszti a nőt. A 30 év körüli nő a 49 éves férfit csaknem egy éve ismerte meg, akkor az egyedülálló anya a 8 éves kislányával a Nyíregyháza közelében lévő Leveleken élt. Egy idő után összeköltözött a férfival, akiről jól tudta, hogy több évet ült börtönben erőszakos bűncselekmények miatt.

A támadót elfogták, zaklatás és rongálás miatt indult ellene eljárás. A Tényeknek nyilatkozó jogász szerint akár 4 évet is kaphat.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top