nlc.hu
Aktuális

Nőverő elfogása

Kiszabadították a nőt, akit terrorban tartott a párja

A férfit őrizetbe vették, miután kiderült, hogy rendszeresen bántalmazza és lelki terrorban tartja párját.

Egy Pápa melletti kistelepülésre vonultak ki a rendőrök, miután október 29-én valaki bejelentést tett náluk, hogy két éve nem látott barátnőjének mind fizikai, mind pszichés állapota jelentősen megromlott, és arról panaszkodik, hogy retteg az élettársától.

Őrizetbe vették (Fotó: police.hu)

Őrizetbe vették (Fotó: police.hu)

A rendőrök kiderítették, hogy az elkövető 2021 szeptembere óta rendszeresen bántalmazta, lelki terror alatt tartotta és többször halálosan megfenyegette a nőt. Még a sértett pénzét is folyamatosan elvette, ezzel is teljesen kiszolgáltatott helyzetben tartva az áldozatot.

Miután őrizetbe vették a férfit, az is kiderült, hogy nem ismeretlen a hatóságok előtt, mert június óta állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is folyik ellene büntetőeljárás, kutyáját is verte és rugdosta – írja a police.hu.

Van segítség!

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válsz, kérj segítséget! Ha sérelmedre bűncselekményt követtek el, jelentkezz bármelyik rendőrkapitányságon vagy rendőrőrsön, illetve tegyél bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top