nlc.hu
Aktuális
Horgász talált rá az elhunyt topmenedzserre

Horgász talált rá az elhunyt topmenedzserre, az eset óta nem tud aludni

Bár a DNS-vizsgálat még zajlik, minden valószínűség szerint a szeptember 28-án eltűnt Szűcs Tamás holttestére találhattak rá. A testet megtaláló horgász szerint a ruházata alapján nyilvánvaló, hogy nem egy utcán élő embert sodort eléjük a víz.

Nagy eséllyel a Pátria Nyomda szeptember 28-án eltűnt termelési igazgatója, Szűcs Tamás holtteste kerülhetett elő Adonynál október végén. A Blikk híre alatt jelentkezett a horgász, aki rátalált pecázás közben. A családtól már DNS-mintát vett a hatóság, és a holttest ruházata is látszólag megegyezett azzal, amit Szűcs az eltűnése estéjén viselt. A horgász akkor vette észre a holttestet, amikor az olyan négy-öt méterre volt tőlük. Nagyon szennyezett volt a ruházata, de így is látta rajta, hogy nem egy utcán élő embert sodort elé a víz.

Szűcs Tamás

Fotó: Szűcs Tamás

Az amúgy külföldön élő férfi a gyerekkori barátaival ült össze horgászni, és sokkolták a történtek, azóta nem bír aludni éjszakánként. Szörnyűnek érzi a tudatot, hogy valakinek a szeretett hozzátartozója ilyen körülmények között hunyt el. Nehéz lesz feldolgoznia az eseményeket, de úgy érzi, pszichológusra talán nem lesz szüksége. A sokkhatás ellenére azért örül, hogy rátalált, mert a férfit így legalább végső nyugalomra helyezheti a családja, és ez az, ami igazán számít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top