nlc.hu
Aktuális

Megpördült a levegőben, majd az oldalán állt meg a Fiat - videó

Megpördült a levegőben, majd az oldalán állt meg a Fiat – videó

A gyorshajtó sofőr és utasa is megsérült a balesetben.

A Vas megyei Torony községben péntek délután egy ijesztő balesetet rögzített egy biztonsági kamera: egy, az osztrák határ felől Szombathely felé tartó Fiat vezetője a megengedett sebességet jelentősen túllépve összeütközött egy balra kanyarodó Lanciával.

Az autó ezt követően nekisodródott egy reklámtáblának, majd a levegőbe emelkedve egyszer megpördült ott, ezt követően másodjára pedig már úgy fordult meg tengelye körül, hogy a fara már a betonon volt. 

A balesetben a magyar rendszámú Fiat külföldi sofőrje és a biztonsági övet nem használó utasa is megsérült, őket a mentők egy szombathelyi kórházba szállították. A Lanciában négyen ültek, köztük két gyermek, ők nem sérültek meg, és az autójuk is megúszta kisebb rongálódással.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság új tőzoltóautóinak átadása a szervezet Mogyoródi úti épületének udvarán, Budapesten 2019. május 9-én.

Képünk csak illusztráció. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A 112press szerint több helyi lakos is azt állítja, hogy ezen az útszakaszon rendszeren vannak gyorshajtók. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top