nlc.hu
Aktuális

Xiaomi akciók a Black Fridayen

Egy igazi meglepetéssel is készült a Xiaomi az idei Black Fridayre

Még kettőt pislogunk, és itt a karácsony. Aki szeretné megspórolni magának az ünnepi vásárlási őrületet plusz némi pénzt is, annak most kapóra jönnek a Black Friday akciói. A Xiaomi igazán sok meglepetéssel készült, mutatjuk a kedvenceinket.

Legyünk őszinték: férfinak ajándékot venni kihívás, még akkor is, ha igazán közel áll a szívünkhöz az illető. A magam részéről tíz éves közös történet birtokában arra jutottam, hogy a férjem, Ádám esetében két dolog tud lenni, ami izgalomba hozza:

Utazás vagy kütyü.

Egy kis kiruccanás, vagy egy új készülék – főleg, ha okos megoldásról van szó – egészen biztos, hogy betalál. Viszont az ajándék beszerzése igényel némi tudatosságot, ha saját magával – és a pénztárcájával – sem akar nagyon kiszúrni az ember. Én a karácsonyi ajándékok tekintetében hosszú évekig voltam ha nem is utolsó pillanatos versenyző, viszont az üzletekben ilyenkor zajló tülekedéssel szép lassan torkig lettem.

Úgyhogy az utóbbi években már az ünnep előtt egy jó hónappal megvalósuló Black Fridayen résen vagyok. Ilyenkor isteni akciókat lehet kifogni, ha időben rákészül és tájékozódik az ember. És igaz, hogy ha a vásárlást nem interneten intézzük, akkor így is komoly tömegjelenetek részesei lehetünk, de legalább az utolsó pillanatos stressztől megkíméljük magunkat, ami egyáltalán nem mellékes szempont. Nem is beszélve az ilyenkor megtakarítható összegről, ami jelen gazdasági körülmények között bizony nem elhanyagolható.

Ami engem illet, annyiban könnyű dolgom van, hogy létezik egy márka, aminek az utóbbi években hatalmas rajongója lett életem párja, ez pedig nem más, mint a Xiaomi.

Azt hiszem, a sorsa akkor pecsételődött meg, amikor egy utazásra készülve úgy döntött, megveszi a Mi Home Security Camerát, hogy addig is, amíg távol vagyunk, időnként be tudjunk lesni a házba, és láthassuk, mit csinálnak épp a macskáink. Az eszköz annyira bejött, hogy Ádám igazi függőjévé vált, reggeltől késő estig kukucskált, és nehéz lenne megmondani, mit élvezett a dologban jobban – azt, hogy tudja, mi történik, akkor is, ha nem vagyunk otthon, vagy azt, hogy a készülék okostelefonról vezérelhető, és folyamatosan tesztelheti, mi mindent tud, mert hát mennyire jó, hogy hatalmas a látószöge, változtatható a fókusz, és még hogy sötétben is lát!

Azóta került az íróasztalára Mi Smart LED Desk Lamp PRO íróasztali lámpa, kaptam tőle Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót, megvette az apukájának a cég Wi-Fi jelerősítőjét, mostanában pedig a robotporszívóikat tanulmányozza, alighanem valamelyik rövidesen a háztartásunk tagja lesz. Ha tippelnem kellene, azt mondanám, a befutó a Mi Robot Vacuum-Mop 2 lesz. Sok érv szól mellette, így a most különösen kedvező áron kívül a hatalmas szívóerő, aminek köszönhetően a rések mélyéről is eltávolítja a koszt, az akkumulátora bivaly, akár egy 150 négyzetméteres lakással is elbír, 2 centi magas küszöbön is képes átmászni, ráadásul nemcsak porszívózik, hanem sűrű keféivel fel is súrolja a padlót.

Xiaomi robotporszívóSzerencsére a márka termékpalettája hatalmas, így azért nekem is marad bőven választási lehetőségem, hogy a fa alá valami Xiaomi okosságot csempésszek. Van több ötletem is, mutatok párat, hátha nektek sem haszontalan egy kis áttekintés.

Fókuszban a mozgás, az egészség és a ritmus

Egy okosóra vagy aktivitásmérő jó választás mindenkinek, aki szívesen sportol és van annyira egészségtudatos, hogy az életfunkcióit szereti rendszeresen tanulmányozni. Ádám pont ilyen. Ha reggel megkérdezem, hogy aludt, azt feleli, “Várj, mindjárt megnézem”, és már csekkolja is az órája által mért eredményeket. 

A viselhető okoseszközök közül a Xiaominál az idei Black Fridayen a Smart Band 7 Pro és a Xiaomi Redmi Buds 3 fülhallgató került be az akcióba. Utóbbinak kifejezetten örülök, mert ha megveszem, végre nem az enyémet fogja elcsenni újra és újra a férjem. A fülhallgató kicsi, zajszűrése remek, por és cseppálló, és a töltőtokkal használva akár 32 órás üzemidőre képes, ami lássuk be, elég szép teljesítmény. Az okoskarkötő 1.62″-os AMOLED kijelzője elég nagynak mondható, ekkora felületen jól kiolvashatók a készülék által gyűjtött adatok: az okoskarkötő egész nap figyeli a vér oxigéntelítettségét, a pulzusszámot, edzés közben a maximális oxigénfelvételt, az alvásminőséget és több mint 110 féle sportmódot támogat. Ráadásul 100-nál is többféle egyéni kijelzőstílus közül választhat viselője, szóval igazán személyre szabható kis készülék.

Egy igazi meglepetéssel is készült a Xiaomi az idei Black Fridayre

A mostanában egyre divatosabb elektromos rollerek közül is bekerült egy a Xiaomi Black Friday listájára, jelesül a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro. Erős, tartós, ugyanakkor nagyon könnyű készülék, amivel akár  25 km/órás sebességgel suhanhatunk. Aki effélére vágyik, annak alighanem az egyik legjobb opció a piacon fellelhetőek közül.  

Jól jönne egy új telefon?

Ebben a szegmensben a közép- és a felső kategóriás telefont igénylők is kedvükre válogathatnak. A Xiaomi középkategóriás almárkája, a Redmi a saját szegmensében kínál innovatív megoldásokat elérhető áron. Az akcióba beválogatott Redmi Note 11S és Redmi 9A teljesítmény és kameraképesség szempontjából kategóriájukban kiemelkedőt nyújtanak. 

Aki pedig a prémium készülékek között nézne szét, annak a Black Fridayen két modellt ajánlunk a figyelmébe, a Xiaomi 12-t és a 12X-et. Ezeknek a készülékeknek a processzor-teljesítménye és MI algoritmusai rendkívül sokoldalú használhatóságot tesznek lehetővé, a kamerájuk pedig kiemelkedő minőséget és felhasználói élményt nyújt.

A Xiaomi 12 széria darabjaival kiváló minőségű felvételeket készíthetünk, még akkor is, ha a fényviszonyok kedvezőtlenek, vagy egy tárgy gyorsan mozog. Mindkét telefonnak tripla kamerarendszere van, amelynek figyelemre méltó része az 50 megapixeles, nagylátószögű főkamera. A készülékek élénk megjelenítést kínálnak a TrueColor támogatással bíró, AMOLED kijelzőn. A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12X kompakt kialakítású, 4500 mAh kapacitású akkumulátorai egész napos üzemidőt biztosítanak, és támogatják a 67W-os vezetékes turbótöltést.

Xiaomi telefon

Éljen a 21. század, éljenek az okosotthonok!

A végére hagytam a kedvenc kategóriámat, bár ez talán már a fentiekből is kiderült. Imádok a 21. században élni, szerintem hatalmas áldás minden vezeték nélküli, takarékos és távolról irányítható megoldás, és ezt szerencsére Ádám is ugyanígy gondolja. A robotporszívóról már volt szó, de tudtátok, hogy létezik például okoscsengő is? A Xiaomi Smart Doorbell 3 kamerája az ajtó előtt zajló mozgásokról automatikus videofelvételeket készít, azokon képes felismerni az emberi alakokat, figyeli az ajtónyílás rendellenes mozgásait és értesítést küld az okostelefonra, amint észleli azokat. Ha pedig valaki csenget, lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül meg is szólíthassuk az illetőt. 

A konyhatündéreknek jó választás lehet a most kedvezményes áron megvásárolható Xiaomi Smart Blender. Ez egy igény szerint előre időzíthető intelligens turmixgép, mely nemcsak hideg, hanem meleg ételek – például isteni krémlevesek – elkészítésére is alkalmas, és az elkészült ételt akár négy órán keresztül képes melegen tartani. Akik pedig az otthonaikban tudatosan és takarékosan szeretnének bánni az energiával, azoknak érdemes lehet megfontolni az elektromos melegítő, a Xiaomi Smart Tower Heater Lite beszerzését. 

Hozzánk hasonló lelkes kisállattartóknak is tud mutatni érdekességeket a Xiaomi. A piacon egyedülálló Smart Pet Food Feeder a Xiaomi Home alkalmazással párosítva fix időpontokban, pontosan kimért adagokban látja el a kedvenceinket élelemmel, a Smart Pet Fountain pedig oxigén-keringetőjével gondoskodik arról, hogy mindig legyen elég friss vizük. A víz minőségét a négylépcsős mélyszűrés garantálja, amely kiszűri a finom részecskéket, a szőr és a klórmaradványokat, valamint a Kalcium és Magnézium ionokat. Mi többet kívánhatna a kedves gazdi?

Legvégül, de egyáltalán nem utolsó sorban jöjjön egy igazi meglepetés. A nevéhez hűen pisztoly alakú Xiaomi Massage Gun egy olyan kézi masszázs készülék, amely enyhíti az izomfeszültséget, az izomfájdalmat, de az edzés előtti bemelegítésnél is jó szolgálatot tesz. Amplitúdó, frekvencia és erő tekintetében is nagy teljesítményre képes, így eléri a mély izomszövetet, nyomásjelzője segítségével pedig mindig épp annyi nyomást fejt ki, amennyire a testnek szüksége van, ráadásul nagyon csendesen működik. Szerintem Ádám elolvadna már a gondolattól is, hogy miközben a kedvenc sorozatát nézi, ezzel a klassz kis géppel masszírozhatja sajgó tagjait. Vagy masszíroztatja velem, ez már részletkérdés. Azt hiszem, ez telitalálat lesz karácsonyi ajándékként.

 

A felsorolt termékeket a kedvezményes áron a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin lehet megvásárolni.

A Black Friday akcióban résztvevő partnerek: Alza, Auchan, eMAG, Euronics, MediaMarkt, mi-home.hu, notebook.hu, speedshop.hu, xiaomishop.hu, Xiaomi Shop Aréna és 220volt.

Az ajánlat 2022.11.09. és 2022.11.27. között vagy a készlet erejéig érvényes, és csatornánként eltérhet. A részletekről érdeklődni lehet a promócióban résztvevő partnereknél vagy a xiaomiofficial.hu weboldalon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top