nlc.hu
Aktuális

Nespresso ünnepi kávé- és édességkollekció

Pierre Hermé-vel, az ízek világhírű művészével közösen tervezte ünnepi kollekcióját a Nespresso

A Nespresso idén a világhírű cukrász- és csokoládémester, Pierre Hermé szakértelmét hívta segítségül, hogy közösen alkossák meg a márka karácsonyi kollekcióját. Az exkluzív kávék és édességek garantáltan megízesítik az ünnepi időszak pillanatait.

 

Pierre Hermé neve bizonyára ismerősen cseng a gasztronómia szerelmesei számára: desszertjei az avantgárd dizájn, a tökéletesre csiszolt technika és a kifinomult ízek legmagasabb szintjét képviselik. A mester 14 évesen gyakornoknak szegődött a modern sütemények atyjának tartott Gaston Lenôtre műhelyébe; innen indult pályafutása, amelynek egyik mérföldköveként Pierre Hermé 2016-ban elnyerte a Világ Legjobb Cukrászmestere címet. A nevét viselő boutique-ok és kávézók globális hálózatát irányító Hermé gasztronómiai kreativitása és kifinomultsága messze földön híres, nem véletlen, hogy a „macaronok királyaként”, a „cukrászművészet Picassójaként”, vagy éppen „a konyha császáraként” is hivatkoztak már rá.

A Nespresso szakértői és Pierre Hermé által közösen megálmodott kollekcióban szereplő limitált kiadású ízesített kávék a prémium cukrászsütemények világát idézik, hiszen ugyanolyan komplex ízeket hordoznak, mint amilyenek híressé tették Pierre Hermé csúcsminőségű kreációit. A Nespresso | Pierre Hermé kávékkal és édességekkel átadhatjuk magunkat a meglepetés örömének, és a francia cukrászdák és kávéházak páratlan élményét élhetjük át szeretteinkkel közösen a saját otthonunkban.

Az együttműködésből az elragadó kávék és édességek mellett ajándékok is születtek: a Nespresso ünnepi kínálatában olyan limitált kiadású kávégépek és kiegészítők kapnak helyek, amelyekkel a megajándékozottak az ünnepi időszak elmúltával is tovább élvezhetik a Nespresso-minőséget. 

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció Fotó: Nespresso

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció (Fotó: Nespresso)

Izgalmas, desszertek ihlette kávék

Az Original és Vertuo rendszerhez is elérhető ünnepi kollekció egy single origin feketekávéból, valamint két ízesített kávéból áll.

A kolumbiai Tolima régióból származó single origin feketekávé, az Infiniment Espresso élénk pirosbogyós-gyümölcsös és lágy gabonás aromákkal, lenyűgöző ízmélységgel és elegáns textúrával kényeztet. A Vertuo kávék rajongói pedig Infiniment Double Espresso néven találkozhatnak a különleges új feketekávéval.

Az Infiniment Gourmand a pirított mogyoró összetéveszthetetlen aromájával indít, majd feltárul benne a mandulás biscotti és a vanília édessége. Az egyszerre frissítő és lágy Infiniment Fruité kávéban pedig a latin-amerikai és afrikai Arabica kávék finoman gabonás aromájához gyönyörűen illik a málna csábító íze az élénkítő fanyarságával.

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció Fotó: Nespresso

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció (Fotó: Nespresso)

Csokoládé, sütemény, illatgyertya és adventi naptár is színesíti a kollekciót

Egy Pierre Hermé kollekció elképzelhetetlen édességek nélkül, ezért a kávék mellett érdemes megkóstolni az Infiniment Exquis 70 százalékos étcsokoládét, amely a Dominikai Köztársaságban termelt single origin csokoládéból készült, és csábítóan illatozik benne a timut bors grapefruitos-borsos-virágos aromája. 

A termékcsalád része az Infiniment Savoureux málnás-fahéjas keksz is, amely Pierre Hermé művészi instrukciói alapján készült. A sütemény tésztája szárított málnadarabokat és ceyloni fahéjat rejt, amelyek élvezetesen kihangsúlyozzák a Nespresso kávék jellegzetes krémességét. 

A Café Noble illatgyertya Pierre Hermé és a francia mesterparfümőr Olivia Giacobetti közreműködésével született meg. Elég csak meggyújtani, hogy még intenzívebben tapasztalhassuk meg az ünnepek varázsát. A kávé ízének komplexitását idéző gyertya a fahéj, a vanília, különböző fűszerek és robusztus Arabica kávészemek illatát árasztja, és egy újrafelhasználható porcelántartót kapott. 

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció Fotó: Nespresso

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció (Fotó: Nespresso)

A karácsonyi kollekciónak idén is része az Original és Vertuo változatban is elérhető exkluzív adventi naptár, amely 24 kávét és egy meglepetést rejt. Mindegyik ablak mögött más-más kapszula található, melyek kellemes ízélményekkel változtatják ünneppé a várakozás napjait.  

A közösen megalkotott kollekción túl a Nespresso limitált kiadású kávégépekkel is készült: ilyen például a Vertuo Next Deluxe kávégép csillogó ezüst és titán színben, vagy az ikonikus CitiZ kávégép éjkék árnyalatban. Az ünnepi kollekciót a málnapiros színben pompázó Nomad Travel Mug termobögre egészíti ki, amelyben a kávérajongók bármikor, bárhová magukkal vihetik Pierre Hermé művészien megalkotott ízeit. 

Izgalmas látni, ahogy a limitált kiadású kávékban találkozik a Nespresso kifinomultsága és Pierre Hermé szakértelme: egy olyan kollekció született, amelyet minden ínyencnek érdemes megkóstolnia.

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció Fotó: Nespresso

Nespresso 2022 ünnepi limited edition kollekció (Fotó: Nespresso)

A limitált ideig elérhető a Nespresso Boutique-okban és a nespresso.com oldalon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top