Aktuális

Kétségbeesetten keresed utolsó pillanatban a megfelelő karácsonyi ajándékot?

Vásárolj barista tanfolyamra ajándékutalványt!

Vagyunk azzal úgy páran, hogy már előre ráfeszülünk a karácsonyra. Mit főzzünk? Mit adjunk ajándékba? A kérdések nem fogynak, csak az időnk, és persze jó lenne elkerülni a plázákban való tolongást is.
Szerencsére enni és inni nagyjából mindenki szeret, így nem tévedhetünk nagyot egy gasztroélmény ajándékkal, amit aztán az ajándékozott kedvére felhasználhat, amikor és azzal, akivel szeretne. Ilyen szuper élmény a Coffee Education Center által kínált barista tanfolyamok széles sora, amik közül a weboldalon választva két kattintással letudhatjuk az ajándékvásárlást.

Biztos van olyan családtagod, aki rajong a kávéért és el sem tudná képzelni, hogy egy jó fekete nélkül kezdje el a napot. Ha utánajársz, hogy milyen eszköze van otthon a kávékészítéshez, akkor máris közelebb kerültél a megoldáshoz. Klasszikus eszpresszó gépet használ? Akkor ajándékozd meg egy home barista tanfolyammal, ami a kávétörténeten és kávé elméleten túl a készítés technikáját járja körül, sőt még szép tejhabot és latte-art öntést is próbálhat az egynapos képzésen.
French press-szel vagy csepegtetős technikával készíti a kávéját? Akkor a filter kávé workshopnak biztosan nagyon örülne. Csak ízelítőt adnál a specialty kávé világából és amúgy sem magas a büdzséd? Akkor válaszd a cuppingot (vezetett kávékóstoló) és hallgasd utána vissza, hogy milyen lelkesedéssel mesél a programon tanultakról az ajándékozott.

Kétségbeesetten keresed utolsó pillanatban a megfelelő karácsonyi ajándékot?
Egy barista tanfolyam ajándékozásával mi is csak nyerhetünk, hiszen a legfinomabb eszpresszót vagy tejes italt készítik majd nekünk az újdonsült baristák egy szép latte-art díszítéssel a tetején.

Kétségbeesetten keresed utolsó pillanatban a megfelelő karácsonyi ajándékot?
A Coffee Education Budapest egyik legfelkapottabb barista iskolája, melynek alapítói az újhullámos kávézás népszerűsítését tűzték ki céljuknak. Művelik azt a legkomolyabb kávégépekkel, felkészült és türelmes barista trénerrel, szép környezettel és ami a legfontosabb, laza és kötetlen hangulattal. Vigyázat! A kávé túladagolása nevetést okoz és további függőséghez vezethet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top